2019 TOP 5 nyári újdonsága

06.03.2019

Új nyári gumikat keres, de nem tud kiigazodni a többszáz gumi között? Hogy a döntését megkönnyítsük, elkészítettünk egy listát a 2019-es év TOP 5 újításáról. Így biztos lehet benne, hogy a legújabb technológiát kapja a pénzéért. Az ajánlat valóban változatos ebben az évben, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt, autótól függetlenül.

Az idei híreket mindazok nagyra értékelik, akik 100% -os garanciát szeretnének a legújabb DOT-ra. Minden gumi frissen érkezett egyenesen a gyártósorról. Az új modelleket ebben az évben 2 prémium gyártó, 2 középosztály-márka és a cseh Barum gyártó vezette be.


Barum Bravuris 5 HM

Bizonyított cseh minőség megfizethető áron

Az új Barum követi a sikeres Bravuris 3 modellt, amelyet már tízezer cseh sofőr sikeresen tesztelt. A HM a gumi nevében High Mileage, amely a nagy futásteljesítményre és élettartamra utal. Ez 15%-kal magasabb, mint elődje.

A keverékben található több szilícium-dioxid és az új zárt technológiájú futófelület blokk javítja a féktávolságot és a tapadást a száraz utakon. A gumi mintázatát mindenki nagyra értékeli, aki megfizethető áron keres megbízható gumikat.

A Barum Bravuris 5 HM fő előnyei

  • Magas élettartam
  • Nagyszerű kezelés és féktávolság száraz utakon
  • Kiváló ár-érték arány

Barum Bravuris 5 HM


Continental EcoContact 6

Prémium gumi, amely környezet- és pénztárcabarát

Az új Continental gumi megfelel a környezetbarát formatervezési minták iránti növekvő igényeknek. A GreenChili 2.0 keveréknek köszönhetően a gumi 20%-kal magasabb élettartammal és 15%-kal kevesebb üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, mint az előző generáció.

A mély kerületi barázdák hatékony vízelvezetést biztosítanak, így megvédi a gumit az aquaplaningtól. A barázdák könnyű aszimmetriája ugyanazt a technológiát alkalmazza, mint a sportos gumik esetében. Ennek eredményeként az EcoContact 6 kitűnő tapadást biztosít a kanyarokban.

Az új Continental EcoContact 6 legfőbb előnyei

  • Rendkívül alacsony gördülési ellenállás és magas élettartam
  • Tökéletes vízelvezetés
  • Kiváló tapadás a kanyarokban

Continental EcoContact 6


Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Legmagasabb minőség a legigényesebb vezetők számára

Bár a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 csak rövid ideje van a piacon, 3 független teszt már bizonyította a minőségét. Az Autobild magazin fékvizsgálatánál 45-ből az első helyen helyezkedett el, ezen kívül még két tesztet nyert. Ezért biztonságosan nevezhetjük a mai világ egyik legjobb gumijának.

A gumi sikere az új futófelület blokkoknak köszönhető. Ez lehetővé tette, hogy mind a száraz, mind a nedves felületeken csökkentse a féktávolságát 4%-kal az előző generációhoz képest. Az aszimmetrikus barázdák viszont javították a keresztirányú erőátvitelt. Ez javította a vezethetőséget a száraz utakon, a kanyarreakciókat, így a vezetés sokkal stabilabb.

Az új Goodyear Eagle F1 Asymetric 5 fő előnyei

  • Nagyszerű handling a kanyarokban
  • Kiváló féktávolság száraz és nedves utakon is
  • Nagyszerű eredmények független tesztekben

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5


Hankook Ventus S1 evo3 K127

A sport és a vezetési kényelem együtt járhat

A Hankook gumiját különösen a felső osztályú sportkocsik tulajdonosai értékelik, akik élvezni szeretnék a vezetés minden pillanatát. A gumi előnyei ugyanis legjobban a kanyarokban és a nagyobb sebesség során láthatók. Az aramid kábel erősítésének köszönhetően csillapítja a rezgést és javítja a szilárdságot.

A keverékben található gyanta és növényi olajok a futófelület rugalmasságát és a nedves tapadást biztosítják. Egy mély kerületi barázda védi a gumit az aquaplaning ellen, gyorsan elvezetve a vizet a futófelület közepéről. Az erős vállblokkok javítják a kanyarodási stabilitást, így a minimális deformációnak köszönhetően az út nagyon csendes és kényelmes.

Az új Hankook Ventus S1 evo3 K127 fő előnyei

  • Nagyszerű aquaplaning elleni védelem
  • Fantasztikus handling a kanyarokban
  • Kiváló vezetési kényelem

Hankook Ventus S1 evo3 K127 


Kleber Dynaxer UHP

Ár / Minőség Bajnok

A legfrissebb nyári gumival a Kleber elsősorban a tökéletes teljesítményre és az élettartamra koncentrál. A nagy vízlefolyást egy pár mély vízelvezető borda biztosítja, amelyek a vizet a vállredőkön keresztül nyomják ki. A nagyszerű fékezési tulajdonságokat nedves utakon az európai címkék is megerősítik, amelyeken a gumi mindenhol a legjobb A értékelést kapta.

A Kleber a Michelin vállalathoz tartozik, amely a magas élettartamról híres. Ezt a guminak a tartós keverék, a megerősített kábel és önzáró borda technológia biztosítja. Az ár és minőség tekintetében a Kleber Dynaxer UHP az egyik legjobb gumi a közepes kategóriájú járművek számára a piacon.

Az új Kleber Dynaxer UHP fő előnyei

  • Tökéletes féktáv nedves utakon
  • Nagyon magas élettartam
  • Nagyszerű ár-minőség arány

Kleber Dynaxer UHP 


Nem tudott választani az újdonságok közül? Nézze át a teljes nyári gumi kínálatunkat!

 

Csatolt képek

Kosár 0 Ft

A kosár üres.