Barum Bravuris 2 195/60 R15 88 H nyári

Barum Bravuris 2 195/60 R15 88 H nyári

80% Hibátlan

Beszállítónál több, mint 20 db
szerdán 10.2. Önnél

Szállítás 1250 Ft / db

27 230 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Gyártási év 2018/17.

A Barum Bravuris 2FR aszimetrikus futófelülete jó választás olyan sofőrök számára, akik kompromisszumot keresnek az ár és a minőség közt. A hatékony vízelvezetésnek, rövid fékútnak és a magas futásteljesítménynek köszönhetően fölöttébb biztonságban érezheti magát gépjárműjében.… További információk

Méret 195/60 R15
Kategória Nyári gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Bravuris 2
Gyártó Barum (Konszern Continental)

Paraméterek

Cikkszám: 15401770000

Szélesség 195
Magasság 60
Konstrukció R
Átmérő 15
Terhelési index 88
Sebesség index H (210 km/h)
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Nyári
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): E
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 71dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

80% Hibátlan

Barum Bravuris 2 je hibátlan nyári gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Barum Bravuris 2 nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

3.2

A Barum Bravuris 2FR aszimetrikus futófelülete jó választás olyan sofőrök számára, akik kompromisszumot keresnek az ár és a minőség közt.

A hatékony vízelvezetésnek, rövid fékútnak és a magas futásteljesítménynek köszönhetően fölöttébb biztonságban érezheti magát gépjárműjében. A megnevezésben szereplő FR jelzés a felni védelmére vonatkozik. Amennyiben az XL kibővítésű méretet választja, megerősített gumiabroncsra számíthat, amely az átlagosnál nehezebb súlyokat képes hordozni.

A Barum Bravuris 2FR nyári gumiabroncs kétségen kívül könnyen kezelhető. A nagyobb mennyiségű futófelületi blokk az abroncsok belső oldalán növeli az abroncsok tapadását nedves utakon és ezzel megelőzi a nem kívánatos aquaplaninget.  A gumiabroncsok kanyarodási és fékezési tulajdonságai kiválóak, a fékezési távolság lényegesen rövidebb száraz és nedves utakon egyaránt és a vezetés ezáltal nagyon biztonságos. Ezen felül az abroncsoknak magasabb a gyorsulási indexük és extra lapos lökhárító konstrukciót használnak. 

A Barum Bravuris 2FR gumiabroncsok a Continental know - how alapján jöttek létre, modern és környezetbarát taposószereket használnak nemkívánatos aromás olajak nélkül, így minimálisan deformálódnak maximális terhelés alatt. Élvezze ki autója gyorsaságát, gördülékenységét és biztonságát a cseh sofőrök legkedveltebb gumiabroncs márkájával – a Barummal. 

Próbálja ki a hagyományos Braum Bravuris 2FR nyári gumiabroncsot, amely nagy örömet okoz magas élettartamával, hatékony futófelületével és legelső sorban kitűnő vezetési tulajdonságaival. Minőség jó áron és kényelem az utakon – ez a Barum. 

Kosár 0 Ft

A kosár üres.