A szolgáltatás részeként ez az oldal sütiket használ. A sütik használatának beállítását bármikor módosíthatja a böngésző beállításaiban. OK

Gumiabroncsok Barum Polaris 3

Polaris 3

A népszerű Barum Polaris 3 téli gumiabroncsok legújabb generációja a "hazai" Barum gyártótól biztos nem okoz csalódást az alacsonyabb árkategóriát preferáló járművezetőknek sem. Az alacsony ár mellett ezek a gumiabroncsok kitűnően kapaszkodnak havon és alacsony a gördülési ellenállásuk, ami hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez.

A jobb merevségeloszlás jobb tapadást biztosít az egyes futófelület-blokkokban, a különböző mélységű és eltérő szögben elhelyezkedő lamelláknak köszönhetően. Keményebb körülmények között a "hóborító szélek" segítenek a gumiabroncs kerület menti hornyaiban. Az előző generációban további körvágányok kerültek a vállblokkokba, hogy csökkentsék a gumiabroncs vállát és csökkentsék a gördülési ellenállást. Ez a kedvező innováció nem hiányzik a legújabb modellben sem. 

A tél Csehországban meglehetősen enyhe, ezért jó hír, hogy a Barum Polaris 3 gumiabroncsok is kiválóak a nedves úton is. Ezt széles körben elhelyezkedő hornyok és kiegészítő vállakozások kombinációja segíti. A vállblokkok így stabilak maradnak, és a további hornyok támogatják az "ablaktörlő hatást".

A gumiabroncsot  annak az autósnak tervezték, aki takarékos akar lenni, de jó és biztonságos gumiabroncsot is igényel. A bizonyított téli gumiabroncsok a Barum Polaris 3 - a tökéletes választás a gazdaságos vezetők számára.

 

 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Konszern Continental
Gyártó Barum

Értékelésünk

80% Hibátlan

Polaris 3 hibátlan téli gumiabroncs, alsókategóriás, elegendő fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája F. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Polaris 3 nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Kosár 0 Ft

A kosár üres.