FIGYELMEZTETÉS: a koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások utóbbi napokban a futárszolgálatok működését is megnehezíti. Leterheltségük és egyéb óvintézkedések miatt késésre kell számítani a csomagok kézbesítésénél. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni hogy a küldeménye megérkezik az tervezett időpontra.

Gumiabroncsok Barum Polaris 3

Polaris 3

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Polaris 5

A népszerű Barum Polaris 3 téli gumiabroncsok legújabb generációja a "hazai" Barum gyártótól biztos nem okoz csalódást az alacsonyabb árkategóriát preferáló járművezetőknek sem. Az alacsony ár mellett ezek a gumiabroncsok kitűnően kapaszkodnak havon és alacsony a gördülési ellenállásuk, ami hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez.

A jobb merevségeloszlás jobb tapadást biztosít az egyes futófelület-blokkokban, a különböző mélységű és eltérő szögben elhelyezkedő lamelláknak köszönhetően

A további információk elrejtése További információk

Konszern Continental
Gyártó Barum
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

80% Hibátlan

Polaris 3 je hibátlan téli gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a Polaris 3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

3.2

Kosár 0 Ft

A kosár üres.