Gumiabroncsok BFGoodrich G-FORCE WINTER

G-FORCE WINTER

A francia Michelin testvérvállalata már 2012 óta kínál minőségi téli gumikat BFGoodrich G-FORCE WINTER néven. Ez a gumiabroncs kompakt autók, középosztályú autók, és a sportkocsik számára is jó választás. A várakozásoknak megfelelően a városi vezetéshez illik a legjobban, de elbir a hirtelen havazással is.

A gumiabroncs futófelületének mintázata az irányított minták közé tartozik, nem található rajta sok horony illetve bonyolult minta. Csak a két kerületi horony keresztezi a keresztirányú hornyokat, amelyek középről a külső perem felé tartanak. Sok hagyományos, rendkívül vékony lamella is megtalálható rajta. Néha az egyszerűségben rejtőzik a nagyszerűség - a hornyok kiváló vízelvezetést és jobb kapazkodást biztosítanak, a futófelületek blokkos elrendezése pedig jobb stabilitást biztosít a hóban történő kanyarodáshoz. Ezeken kívül remek fékezési tulajdonságokkal is rendelkezik ez a gumiabroncs, legyen az hóban, jégen vagy száraz körülmények között.

Ezenkívül egy csendes gumiabroncsról beszélünk, amely nagyon kényelmes utazást biztosít. Kétségtelenül nincs is túlárazva, 13“ és 18“ közötti átmérőjű gumiabrancsokból gazdag a választék, és vásárlók is dicsérik a gumiabroncs tartósságát..

Amennyiben egy jó minőségű téli gumiabroncsot keres városi közlekedésre, és nem szeretné magát a havas úton meglepve érezni, akkor a BFGoodrich G-FORCE WINTER a kiváló választás az Ön számára!

A további információk elrejtése További információk

Konszern Michelin
Gyártó BFGoodrich
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

81% Hibátlan

G-FORCE WINTER je hibátlan téli gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a G-FORCE WINTER viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

6.5

Kosár 0 Ft

A kosár üres.