Gumiabroncsok Bridgestone Battlax BT-023

Battlax BT-023

A Bridgestone Battlax BT-023 sport / közúti motorkerékpár abroncs 100% - osan garantálva az egyik legjobb a piacon, amelyet beszerezhet. A Bridgestone a motorkerékpár gumiabroncsok egyik legfontosabb gyártója, amely rendszeresen hatalmas összegeket fektet a további fejlesztésekbe a technológia területén.

Akár enduro, közúti, sport vagy robogók számára szánt - minden gumiabroncs kiválóan kezelhető, nagy tapadással és hosszú élettartalommal rendelkezik. A  konkrét technológiák közül érdemes kiszúrni:

  • A Silica Rich (és a Silica Rich Ex) egy egyedülálló keverék a bevonat elejére vagy hátuljára, amely javítja a nedves körülmények közötti kezelést
  • A SACT az egyenes motorozás és kanyarodás technológiája. Két keveréket kombinál egy konstrukción belül, hogy megfeleljen az Ön stílusnak
  • A NanoPro-Tech hatékonyan csökkenti a futófelület súrlódását, túlmelegedését és deformálódását a gumiabroncs forgatásakor.

A Bridgestone Battlax BT-023 motorkerékpár abroncsok minőségét a MotoGP sorozatban való hosszú távú részvétele is megerősíti. A legendás olasz pilóta Valentino Rossi is részt vesz az új gumiabroncsok fejlesztésében. Emellett a cég 2006 óta a világ legnagyobb gumiabroncsgyártója, és a cég tulajdonoában áll a Firestone márka is.
 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Gyártó Bridgestone
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.