Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

Bridgestone Blizzak LM-32 195/65 R15 91 T téli MO

Bridgestone Blizzak LM-32 195/65 R15 91 T téli MO

92% Kitűnő

Beszállítónál 16 db
pénteken 11.6. Önnél

38 070 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Ezt a terméket legutóbb vásárolta Gábor tegnap

Gyártási év 2020/2019.

A BridgestoneBlizzak LM-32 egy szögek nélküli téli gumiabroncs, amely kiváló tapadást biztosít. Hosszú történelemre tekint vissza a Blizzak márka, egészen 1988-ra, ez a történelmi tapasztalat és a legújabb technológiák keveredése után ezek az abroncsok nem lehetnek rossz… További információk

Méret 195/65 R15
Kategória Téli gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Blizzak LM-32
Gyártó Bridgestone (Konszern Bridgestone)

Paraméterek

Cikkszám: 04375

Szélesség 195
Magasság 65
Konstrukció R
Átmérő 15
Terhelési index 91
Sebesség index T (190 km/h)
Homologizáció MO
Jelölés M+S Igen
Jelölés 3PMSF 3PMSF Igen
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): F
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 71dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

92% Kitűnő

Bridgestone Blizzak LM-32 je kitűnő téli gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a Bridgestone Blizzak LM-32 nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

8.5

A BridgestoneBlizzak LM-32 egy szögek nélküli téli gumiabroncs, amely kiváló tapadást biztosít. Hosszú történelemre tekint vissza a Blizzak márka, egészen 1988-ra, ez a történelmi tapasztalat és a legújabb technológiák keveredése után ezek az abroncsok nem lehetnek rossz választás.

A Bridgestone Blizzak LM-32 téli gumiabroncsok formatervezése modern, nem szokásos és első pillantásra egy kicsit vadnak tünhet. Az irányított mintázat hosszú oldalsó hornyokkal kiváló tapadást és erőátvitelt biztosít a csúszós úton. A kerületi hornyok egyenesek és kanyargósak egyaránt, így biztosítják a gyors vízelvezetést és a jobb kezelhetőséget. A megjelenést ezután változó szélességű lamellák teszik teljessé, a középső részen ezek az extrém vékony lamellák téglafalra emlékeztethetnek, ez a rész kiváló nedves tulajdonságokat biztosít a nedves útburkolaton. A megbízható teljesítmény elérésében a téli időszakban segít a legújabb futófelület összetétele is.

Az adott méretekben a Bridgestone Blizzak LM-32 téli gumiabroncsok harmadik generációs Run Flat technológiával is kaphatóak. Amennyiben defektet észlel az úton, a nyomásvesztés ellenére el tud jutni 80 kilométerre 80 km/h-ás maximális sebességgel. Élvezze a különböző méretek és specifikációk meglehetősen gazdag skáláját.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.