Gumiabroncsok Bridgestone Blizzak LM-32

Blizzak LM-32

A BridgestoneBlizzak LM-32 egy szögek nélküli téli gumiabroncs, amely kiváló tapadást biztosít. Hosszú történelemre tekint vissza a Blizzak márka, egészen 1988-ra, ez a történelmi tapasztalat és a legújabb technológiák keveredése után ezek az abroncsok nem lehetnek rossz választás.

A Bridgestone Blizzak LM-32 téli gumiabroncsok formatervezése modern, nem szokásos és első pillantásra egy kicsit vadnak tünhet. Az irányított mintázat hosszú oldalsó hornyokkal kiváló tapadást és erőátvitelt biztosít a csúszós úton. A kerületi hornyok egyenesek és kanyargósak egyaránt, így biztosítják a gyors vízelvezetést és a jobb kezelhetőséget. A megjelenést ezután változó szélességű lamellák teszik teljessé, a középső részen ezek az extrém vékony lamellák téglafalra emlékeztethetnek, ez a rész kiváló nedves tulajdonságokat biztosít a nedves útburkolaton. A megbízható teljesítmény elérésében a téli időszakban segít a legújabb futófelület összetétele is.

Az adott méretekben a Bridgestone Blizzak LM-32 téli gumiabroncsok harmadik generációs Run Flat technológiával is kaphatóak. Amennyiben defektet észlel az úton, a nyomásvesztés ellenére el tud jutni 80 kilométerre 80 km/h-ás maximális sebességgel. Élvezze a különböző méretek és specifikációk meglehetősen gazdag skáláját.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 14 C"

Átmérő 15"

Átmérő 15 C"

Átmérő 16 C"

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Gyártó Bridgestone
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

92% Kitűnő

Blizzak LM-32 je kitűnő téli gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Blizzak LM-32 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 70 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

8.5

Kosár 0 Ft

A kosár üres.