Gumiabroncsok Bridgestone Blizzak LM-32

Blizzak LM-32

A BridgestoneBlizzak LM-32 egy szögek nélküli téli gumiabroncs, amely kiváló tapadást biztosít. Hosszú történelemre tekint vissza a Blizzak márka, egészen 1988-ra, ez a történelmi tapasztalat és a legújabb technológiák keveredése után ezek az abroncsok nem lehetnek rossz választás.

A Bridgestone Blizzak LM-32 téli gumiabroncsok formatervezése modern, nem szokásos és első pillantásra egy kicsit vadnak tünhet. Az irányított mintázat hosszú oldalsó hornyokkal kiváló tapadást és erőátvitelt biztosít a csúszós úton. A kerületi hornyok egyenesek és kanyargósak egyaránt, így biztosítják a gyors vízelvezetést és a jobb kezelhetőséget. A megjelenést ezután változó szélességű lamellák teszik teljessé, a középső részen ezek az extrém vékony lamellák téglafalra emlékeztethetnek, ez a rész kiváló nedves tulajdonságokat biztosít a nedves útburkolaton. A megbízható teljesítmény elérésében a téli időszakban segít a legújabb futófelület összetétele is.

Az adott méretekben a Bridgestone Blizzak LM-32 téli gumiabroncsok harmadik generációs Run Flat technológiával is kaphatóak. Amennyiben defektet észlel az úton, a nyomásvesztés ellenére el tud jutni 80 kilométerre 80 km/h-ás maximális sebességgel. Élvezze a különböző méretek és specifikációk meglehetősen gazdag skáláját.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 14 C"

Átmérő 15"

Átmérő 15 C"

Átmérő 16"

Átmérő 16 C"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Gyártó Bridgestone
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

92% Kitűnő

Blizzak LM-32 je kitűnő téli gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Blizzak LM-32 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 70 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

8.5

Kosár 0 Ft

A kosár üres.