Gumiabroncsok Bridgestone JG

JG

A Bridgestone JG robogó abroncs a 100% -os garancia arra, hogy a piacon az egyik legjobb minőségű motorkerékpár gumit szerzi be. A Bridgestone a motorkerékpár abroncsok egyik legjelentőssebb gyártója, és rendszeresen hatalmas összegeket fektet a további fejlesztésekbe a technológia területén.

Legyen az akár enduro, közúti, sport vagy robogókra szánva -  minden gumiabroncs kitünik kiváló kezelhetőségével, nagy tapadásával és hosszú élettartalmával. Az egyedi technológiák közül megérdemli, hogy kitünjön:

  • A Silica Rich (és a Silica Rich Ex) egyedülálló keverék a futófelület elején vagy hátulján, amely javítja a kezelhetőséget nedves felületen
  • A SACT technológia az egyenes motorozáshoz és kanyarodáshoz való. Két keveréket kombinál egy formaterven belül, hogy megfeleljen az Ön stílusának.
  • A NanoPro-Tech hatékonyan csökkenti a futófelület súrlódását, túlmelegedését és deformálódását a gumiabroncs forgásánál.

A Bridgestone JG motorkerékpár abroncsok minőségét szintén alátámasztja a MotoGP sorozatban való hosszú távú részvétel. A legendás olasz pilóta Valentino Rossi is részt vesz az új gumiabroncsok fejlesztésében. Emellett a cég 2006 óta a világ legnagyobb gumiabroncsgyártója, és a cég tulajdonába tartozik a Firestone márka is.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Bridgestone
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.