Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

Bridgestone Turanza T001 205/50 R17 89 V letní

Bridgestone Turanza T001 205/50 R17 89 V letní

90% Kiváló

Nem kapható

A főleg utazásra tervezett nyári gumiabroncs, ez a japán Bridgestone Turanza T001. Ez a gumiabroncs a legjobb a Turanza termékcsalád termékei közül, biztonságos, kényelmes és erőteljes. Annak ellenére, hogy a gumiabroncsot 2012-ben mutatták be, még mindig van mit nyújtania a… További információk

Méret 205/50 R17
Kategória Nyári gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Turanza T001
Gyártó Bridgestone (Konszern Bridgestone)

Paraméterek

Cikkszám: 10064

Szélesség 205
Magasság 50
Konstrukció R
Átmérő 17
Terhelési index 89
Sebesség index V (240 km/h)
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Nyári
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): C
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 68dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

90% Kiváló

Bridgestone Turanza T001 je skvělá letní pneumatika střední třídy s velmi účinnou odezvou při brždění. V přilnavosti na mokru dosahuje třídy C. Spotřeba paliva vašeho vozu s ní bude na výborné úrovni. Současně je Bridgestone Turanza T001 velmi tichou pneumatikou. Její hlukový limit je 68 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

8.5

A főleg utazásra tervezett nyári gumiabroncs, ez a japán Bridgestone Turanza T001. Ez a gumiabroncs a legjobb a Turanza termékcsalád termékei közül, biztonságos, kényelmes és erőteljes. Annak ellenére, hogy a gumiabroncsot 2012-ben mutatták be, még mindig van mit nyújtania a legigényesebb vezetők számára is. Szinte minden gépjárműhöz illik, a kompakt autóktól egészen a prémium szedanokig. Gyorsabb autók gumiabroncsaként is alkalmazható.

A fejlett aszimmetrikus futófelület három széles barázdával rendelkezik a víz elvezetésére. Sok bordázatnak és az új keverékeinek köszönhetően, amelyek nagy mennyiségű szilícium-dioxidot tartalmaznak, a gumiabroncsok minden körülmények között kivételes biztonságot és kezelhetőséget biztosítanak. A nagyon merev kereszt- és hosszantiirányú vállblokkok optimális érintkezést biztosítanak az abroncs és az út között.

A fejlesztés során hangsúlyt fektettünk a gumiabroncs alakjának és felépítésének optimalizálására a kezelhetőség és a kényelem javítása érdekében. A vezetők a gumiabroncs nagy tapadását és stabilitását nagyobb sebességeknél főleg a nedves felületen fogják értékelni. Ezenkívül ez a gumiabroncs alacsony gördülési ellenállást mutat a Bridgestone NanoPro-Tech technológiának köszönhetően, és különleges mintázatának köszönhetően rendkívül csendes utazást biztosít. Amennyiben kényelmes gumiabroncsot keres az utazáshoz, akkor a Bridgestone Turanza T001-et Önnek tervezték.
 

 

Kosár 0 Ft

A kosár üres.