Gumiabroncsok Continental PremiumContact 5

PremiumContact 5

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot PremiumContact 6

Biztonság. Kényelem. Vezethetőség. A kiváló minőségű Continental PremiumContact 5 nyári gumiabroncsok kiemelkedően teljesítenek minden körülmények között és minden felületen. A fejlesztésekbe fektetett folyamatos befektetéseknek köszönhetően nyugodt szívvel számíthat erre a gumiabroncsra járjon középkategóriás autóval, kompakt autóval, esetleg luxus limuzinnal. Ezek a gumiabroncsok meglepetést okozhatnak a sokoldalúságukkal és azokkal a tulajdonságaikkal, amelyeket lehethogy egy magasabb osztállyú gumiabroncstól várna. Kiváló minőségű terméket kínálunk önnek kiemelkedő tulajdonságokkal.

A féktáv jelentős lerövidítése a Continental PremiumContact 5 futófelületét az egyik legbiztonságosabb gumiabronccsá teszi a maga kategóriájában. Ehhez hozzájárul a megbízható vezethetőség, így a vezetés nemcsak biztonságosabbá, hanem kényelmesebbé is válik. A Continental márkánál már megszokott a kiváló tapadás, a hosszú élettartam és mindenekelőtt az alacsony zajszint. A gördülési ellenállás folyamatos csökkentésének köszönhetően pedig az üzemanyagon is spórolhat.

A Continental PremiumContact 5 nyári gumiabroncsok dizájnja és tulajdonságai nemcsak hatásosak, hanem hatékonyak is egyben. Minden körülmények között használhatók és legyen akár kezdő vezető, akár tapasztalt sofőr sok százezer kilométerrel a háta mögött, mindig számíthat ezekre a gumiabroncsokra. Ne kössön kompromisszumokat és bízza magát minőségi, komfortos és nagy teljesítményű gumiabroncsokra.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Gyártó Continental
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

90% Kiváló

PremiumContact 5 je nagyszerű nyári gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a PremiumContact 5 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

10.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.