Gumiabroncsok Continental SportContact 3

SportContact 3

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot SportContact 5

A Continental képviseli a gumiabroncsgyártás csúcsát, így magától értetődő, hogy a nagy teljesítményű Continental SportContact 3 nyári gumiabroncsokkal, melyek 2008 óta elérhetőek a piacon, nem foghat mellé a vásárló. A kínálatban ugyan már szerepel ezen abroncs ötödik generációja is, azonban annak, hogy a „hármas“ még mindig elérhető a piacon, megvannak az okai. A gumiabroncs ugyanis megelőzte a korát.

A Continental SportContact 3 nyári gumiabroncsok aszimmetrikus futófelületi sávjai és szilárdságuk úgy lettek megtervezve, hogy elnyeljenek az abroncsra ható minden negatív hosszirányú erőt gyorsabb hajtásnál, váratlan manőverek közben vagy az útfelület hirtelen változásakor. A gumiabroncs viselkedése megbízhatóbb, fékezési teljesítménye jobb. A kerület menti borda aszimmetrikus alakja jobb kezelhetőséget, kanyarodás közben pedig effektívebb érintkezést biztosít az útfelülettel. Az abroncs gyorsulási tulajdonságai szintén átlagon felüliek.

A futófelület egyedülálló barázdái javítanak a vízre felúszással szembeni ellenállóképességen, ezen felül az abroncs száraz felületen kitűnő fékezési teljesítményt és precíz vezethetőséget nyújt. Ami a nedves felületen való tapadást illeti, az EU-s energiacímke szerinti „A“ besorolást ért el (kiválasztott modellek), amivel kevés gumiabroncs büszkélkedhet.

Ez az abroncs a nyári gumiabroncsok közt példátlan kényelmet és alacsony gördülési ellenállást biztosít. Az abroncs minőségéről árulkodik az a tény is, hogy egyes gyártók gyári gumiabroncsként több autójukra is ezt választották, továbbá a független teszteken is sikereket tudhat magáénak. Széles a különböző méretek kínálata is, 16 és 22 col közötti keréktárcsa-átmérővel és több változatban kapható, többek között defekttűrő és homologizált verzióban is elérhető külöböző prémium autók számára (pl. Porsche, BMW, Mercedes).

Amennyiben ön kipróbált nyári gumiabroncsokat keres sportautók számára, válassza a Continental SportContact 3 abroncsokat!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 19"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 20"

Gyártó Continental
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

96% Elsőosztályú

SportContact 3 je első osztályú nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája B . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a SportContact 3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

10.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.