Continental WinterContact TS 850P 225/55 R17 97 H téli *, MO

Continental WinterContact TS 850P 225/55 R17 97 H téli *, MO

95% Kiváló

Raktáron több, mint 20 db
csütörtökön 1.21. Önnél

51 250 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Gyártási év 2020/2019.

A Continental WinterContact TS 850P prémium kategóriás téli gumiabroncs a nagyon sikeres Continental ContiWinterContact TS 850 utódja. Kellemes utazást kínál száraz és havas útfelületen egyaránt és ami a teljesítményt illeti, szintén előrelépést könyvelhet el. A gumiabroncs modern és elegáns… További információk

Méret 225/55 R17
Kategória Téli gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület WinterContact TS 850P
Gyártó Continental (Konszern Continental)

Paraméterek

Cikkszám: 03539110000

Szélesség 225
Magasság 55
Konstrukció R
Átmérő 17
Terhelési index 97
Sebesség index H (210 km/h)
Homologizáció *, MO
Jelölés M+S Igen
Jelölés 3PMSF 3PMSF Igen
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): C
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 72dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

95% Kiváló

Continental WinterContact TS 850P je kiváló téli gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a Continental WinterContact TS 850P nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

10.0

A Continental WinterContact TS 850P prémium kategóriás téli gumiabroncs a nagyon sikeres Continental ContiWinterContact TS 850 utódja. Kellemes utazást kínál száraz és havas útfelületen egyaránt és ami a teljesítményt illeti, szintén előrelépést könyvelhet el.

A gumiabroncs modern és elegáns dizájnnal rendelkezik, az aszimmetrikus mintázatú abroncs külső oldalán lévő csapott futóblokkok két kerület menti barázdasávval lettek kiegészítve, a mintázat belső oldalán pedig csak gondosan elrendezett csapott lamellák találhatók a lehető legjobb hatékonyság érdekében. Ezek az árkok nagy mennyiségű hó felvételére képesek, amelyet aztán elvezetnek a gumiabroncs érintkezési felülete alól. A Continental WinterContact TS 850P téli gumiabroncsok futófelületének külső részének szilárdsága kedvezően befolyásolja a kormányzás pontosságát száraz utakon, a mintázat középső része pedig a megszakított sávos szerkezetének köszönhetően javít a fékezési tulajdonságokon. Egyes méreteknél a gumiabroncs peremén található egy kiemelkedés az FR jelzés alatt – védi a keréktárcsát a járdaszegélyek melletti parkolásnál.

A futófelületi mintablokkok aránylag nagyok a terepen való jobb vezethetőség érdekében, ráadásul a gumiabroncs váza elég szilárd ahhoz, hogy elbírja a nagyobb súlyú SUV kategóriás autókat. Ezen felül a Continental WinterContact TS 850P alkalmazható erősebb, nagyobb teljesítményű járművekre is. A gumiabroncs a legjobb minőséget képviseli, ezért nem mindenki számára elérhető, de a magasabb ár biztosan kifizetődő.

Amennyiben csúcsminőségű abroncsokat szeretne SUV típusú gépjárművére, válassza a Continental WinterContact TS 850P téli gumiabroncsokat!

Videó értékelés

Kosár 0 Ft

A kosár üres.