FIGYELMEZTETÉS: a koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások utóbbi napokban a futárszolgálatok működését is megnehezíti. Leterheltségük és egyéb óvintézkedések miatt késésre kell számítani a csomagok kézbesítésénél. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni hogy a küldeménye megérkezik az tervezett időpontra.

Gumiabroncsok Debica Presto SUV

Presto SUV

SUV változata egy nagyon népszerű személygépjármű futófelület. A Debica márka a gazdaságosan gondolkodó sofőrökre összpontosít, akik kiadásait szeretné csökkenteni. A pénzéért a bevált Goodyear konszern minőségét kapja. Amnnyiben szeretnénk kiemelni valamelyik tulajdonságát, a magas futásteljesítmény és jó tapadás lenne az.

A Debica Presto SUV nyári gumiabroncsok előnyei:

  • Kiváló ár/érték arány
  • Magas futásteljesítmény
  • Remek tulajdonságok vízben
  • Kényelmes utazás

A guimabroncsot nézve érdekesek lehetnek a magas oldalfalak. A vezetési kényelmet növeli, amikor a gumiabroncs megbízhatóan elnyeli a cseh utakra jellemző egyenlőtlenségeket. Végezetül csendes utazást is kínál. Az aszimmetrikus mintázat könnyedén elvezeti a vizet a futófelület alól, ezáltal elkerülheti az aquaplaningot és mindig elegendő tapadással rendelkezhet.

A további információk elrejtése További információk

Kosár 0 Ft

A kosár üres.