Dunlop D451 100/80 -16 50 P sport/utazó TL am, első

Beszállítónál 16 db
Legkorábban 7.18. Önnél

55 440 Ft/db Ár beleértve ÁFA

A Dunlop D451 sport/túra motor gumiabroncs olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsok terén, és története a saját eredetéhez kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson kizárólagos gumiabroncs… További információk

Méret 100/80 R16
Kategória Sport/utazó gumiabroncsok motorkerékpár gumiabroncs
Futófelület D451
Gyártó Dunlop (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 622580

Szélesség 100
Magasság 80
Konstrukció -
Átmérő 16
Terhelési index 50
Sebesség index P (150 km/h)
Megjegyzés AM, első
TL TL
Gumiabroncs típus Motorkerékpár gumiabroncs
Meghatározás Sport/utazó

Leírás és értékelés

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

A Dunlop D451 sport/túra motor gumiabroncs olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsok terén, és története a saját eredetéhez kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson kizárólagos gumiabroncs beszállítója.

A Dunlop D451 motorkerékpár gumiabroncsok már régóta a legjobbak közé sorolhatók a független tesztek során. Ez az állandó innováció és az új technológiákba való befektetésnek köszönhető. Akár egy egyedülálló keverékről beszélünk, amely sikeresen csökkenti a melegedést, vagy a mintáról, ami nagymértékben javítja járműve kezelhetőségét. Az is fontos, hogy olyan modern anyagokkal dolgoznak, mint az ellenállóságot növelő kevlár.

A Dunlop D451 gumiabroncsainak minőségét a prémium partnerek is megerősítik, mint például a Yamaha, a KTM, a Honda, a Suzuki vagy a Kawasaki. Gyártási tapasztalatot az AMG-vel, a Mercedes-alapú gyártóval való együttműködés során merít.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.