Dunlop SP MAX Roadsmart 190/50 ZR17 73 W sport/utazó TL hátsó

Raktáron 1 db
kedden 8.11. Önnél

32 080 Ft/db Ár beleértve ÁFA

A Dunlop SP MAX Roadsmart olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsnak, és története a saját alkotásukhoz kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson gumik kizárólagos szállítója. A Dunlop SP MAX… További információk

Méret 190/50 R17
Kategória Sport/utazó gumiabroncsok motorkerékpár gumiabroncs
Futófelület SP MAX Roadsmart
Gyártó Dunlop (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 627786

Szélesség 190
Magasság 50
Konstrukció ZR
Átmérő 17
Terhelési index 73
Sebesség index W (270 km/h)
Megjegyzés hátsó
TL TL
Gumiabroncs típus Motorkerékpár gumiabroncs
Meghatározás Sport/utazó

Leírás és értékelés

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

A Dunlop SP MAX Roadsmart olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsnak, és története a saját alkotásukhoz kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson gumik kizárólagos szállítója.

A Dunlop SP MAX Roadsmart motorkerékpár gumiabroncsok már régóta a legmagasabbak közé sorolhatók a független tesztek során. Ez az állandó innováció és az új technológiákba lévő befektetésnek köszönhető. Akár egy egyedülálló keverékről beszélünk, amely sikeresen csökkenti a melegedést vagy a mintáról, ami nagymértékben javítja járműve kezelhetőségét. Az is fontos, hogy olyan modern anyagokkal dolgoznak, mint a kevlár, amely növeli az ellenállást.

A Dunlop SP MAX Roadsmart gumiabroncsainak minőségét a prémium partnerek is megerősítik, mint például a Yamaha, a KTM, a Honda, a Suzuki vagy a Kawasaki. Gyártási tapasztalatot az AMG-vel, a Mercedes-alapú gyártóval való együttműködésből merít.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.