Gumiabroncsok Dunlop SP Sport MAXX RT

SP Sport MAXX RT

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot SP Sport MAXX RT2

A Dunlop SP Sport MAXXX RT nyári gumiabroncsot a gyors vezetést kedvelő sofőrök számára tervezték. A gumiabroncs fejlesztése során a gyártók a motorsportokkal kapcsolatos tudásukra alapoztak és a gyártó szerint az abroncsok tapadása és fékezési képességeik ugyanolyanok, mint a versenyautóknak. 

Ha ehhez hozzáadjuk a jobb kanyarodási irányítást és az üzemanyag takarékos futófelületét, ez a gumiabroncs egy kiváló választásnak tűnik. 

A gumiabroncs aszimetrikus mintázatában két középső barázda dominál. Az összképet az egyik oldalon keskeny barázda, a másik oldalon villám alakú barázdák egészítik ki. Ez jó hatással van a kocsi irányíthatóságára és az aquaplaning vészélyét is eliminálja. A stabilitást és pontosságot a folyamatos középborda, jellegzetes sarokfelület és a finomabb 4 – 8% -al nagyobb futófelület – profil  növeli. Az egyenes vezetésből kanyarodásba történő átmenet során a gumiabroncsok gördülékenyek és precízek a tíz különböző profilnak köszönhetően. Magát a kanyarodás irányítását az abroncsok oldalán található masszív külső futófelületi blokkok könnyítik. 

Az Adaptive Compund technológia versenyautók számára kifejlesztett polimereket használ, melyek alkalmazkodnak a változó útfelületekhez. Ez a technológia biztosítja a kiváló fékezési teljesítményt. Hirtelen lassításnál a nagy szilárdságú blokkok és a szilícium – dioxid keverék segítenek. 

Hybrid Overlay technológia segíti a gumiabroncs egységes kopását, az MFS technológia (csak bizonyos méreteknél) pedig a felniket óvja a patkák általi károsodástól. Az alacsonyabb kopást a könnyű konstrukció és a már említett szilícium – dioxid keverék biztosítja.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 20"

Átmérő 21"

Átmérő 22"

Konszern Goodyear
Gyártó Dunlop
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

96% Elsőosztályú

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

9.2

Kosár 0 Ft

A kosár üres.