Gumiabroncsok Dunlop SP Sport MAXX

SP Sport MAXX

E gumiabroncs a kifogástalan száraz kezelhetőségnek kifejlesztett, a nedves vezetés veszélyeztetése nélkül. Kiváló teljesítményátvitel gyorsítás és fékezés közben és remek stabilitást magas sebességeknél.  Az új Dunlop SP Sport Maxx gumiabroncs egyedülállóan úgy lett kifejlesztve, hogy valóban sportos utazást nyújtson Önnek.

Maximális sport élvezet - maximális érintkezés

A Dunlop bemutatta az új SP Sport Maxx abroncsot mely a legújabb technológiákat alkalmazta. Nagy teljesítményű és tuning gépkocsik számára tervezték.

A cél az volt, hogy a száraz felületen javuljon a vezetési teljesítmény a híres SP Sport 9000-hez képest, amelyet az effektíven kialakított tripla pengével és kiváló viselkedéssel vizes felületeken terveztek.

Az új felület sikerének alapja egy szilárd középső borda, amely nagy sebességnél példás stabilitást biztosít, és hozzájárul a pontosabb kormányzáshoz. A tüskés futófelület mintája megmaradt, még az SP Sport 9000 pengék sem hiányoznak itt, de minden egyéb új. E gumiabroncs forradalmi profilja, amelyet a Dunlop MRT (Multi Radius futófelület) néven szólít. Az SP Sport Maxx gördülékeny hajlítása a futófelület középpontjától a karokig biztosítja az egyenletes nyomáseloszlást az egész felületen. Az eredmény tökéletes vezetési teljesítmény, különösen száraz felületen is.

A biztonságot vizes felületen a bordák mentén található széles hornyok és a nyíl alakú vízelvezető csatornák biztosítják.

A második nagy innováció egy nagyobb mennyiségű szilikátot tartalmazó keverék (amely teljes 88% -ot tesz ki, a korom pedig csak 12%-ot). Az alacsony zajszint fenntartása érdekében az SP Sport Maxx egyenlőtlen hosszúságú blokkokat tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a gördülési zajokat és megszüntetni zúgást, amely néha széles sportkocsi gumiabroncsoknál észlelhető. Az új, csúcsminőségű Dunlop gumiabroncs olyan csendes, hogy már most megfelel a szabványoknak, amelyek csak 2007-ben lépnek érvénybe.

A tesztek eredményei:

SPORT AUTO

Nagyon biztonságos gumiabroncs, amely ellenál az aquaplaning hatásnak és kiváló teljesítményt nyújt száraz felületen

AUTOBILD TEST & TUNING

Jó teljesítmény, biztonságos kezeléssel és a kormányzás szabályozással. Nagyon kellemes gumiabroncs vezetés közben és alacsony zajszint a haladás során.

AUTO MOTOR SPORT

Nagyon jó teljesítmény vizes úttesteken, különösen fékezés és aquaplaning esetén

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 21"

Átmérő 22"

Konszern Goodyear
Gyártó Dunlop
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

95% Kiváló

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

9.2

Kosár 0 Ft

A kosár üres.