Gumiabroncsok Falken EUROWINTER HS449

EUROWINTER HS449

„Kompromisszumok nélküli téli teljesítmény”, így szól a gyártó leírása a Falken HS449 Eurowinter téli gumiabroncsairól. Ezek alapján várható, hogy ez a gumiabroncs típus lesz a legjobb választás a sportkocsik számára a téli időjárási körülmények között.

Az új keverék, amely szilícium-dioxid tartalmaz, az irányított mintázat és a 3D lamellák a fő előnyei ezen téli gumiabroncsonak. Ezek az összetevők a fő okai,hogy magas teljesítmény nyújt téli körülmények között, de nem tehetetlen a száraz utakon sem.

A Falken HS449 Eurowinter téli guiabroncs az irányított mintázatával jól elbánik a víz és a hó elvezetésével. Két kerületi hornya ferde síkú lamellákkal van kiegészítve,majd minden egyes blokk egy nyíl alakú horonnyal szét van választva. A középső öv atipikus lamellákkal rendelkezik. Az innovatív technológiái ezen gumiabroncsnak a 3D CANYON lamellák, amelyek javítják a tapadást és kezelhetőséget téli körülmények között. A nagyobb merevség a sok kapaszkodó éllel kombinálva tökéletesre vizsgázik.

A elülső blokkok segítenek a zajszintet lecsökkenteni az utazás során, és ezáltal az utazás kényelmesebb. A biztonságra is oda volt figyelve - a téli abroncsok rugalmasságát még a fagyokban is pozitívan befolyásolja a különleges keverék, amely szilícium-dioxidot tartalmaz. A kínálat is bőséges, 13 "-tól 20" -ig terjedő méretekben kaphatóak.

Ha kompromisszumok nélküli téli gumikra van szüksége, akkor válassza a Falken EUROWINTER HS449-et!
 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Átmérő 21"

Gyártó Falken
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

83% Optimális

EUROWINTER HS449 je optimális téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a EUROWINTER HS449 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

5.2

Kosár 0 Ft

A kosár üres.