Firestone Roadhawk 195/55 R15 85 H nyári

Firestone Roadhawk 195/55 R15 85 H nyári

87% Megbízható

Raktáron több, mint 20 db
kedden 10.22. Önnél

22 780 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Gyártási év 2019/2018.

Használja autóját városon belüli közlekedésre vagy autópályán, utazzon vele a munkahelyére, legyen szó nagybevásárlásról, kikapcsolódásról, a Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok olyan tulajdonságot kínálnak önnek, amelyet biztosan díjazni fog – a hosszú futásteljesítményt. A Firestone Roadhawk… További információk

Méret 195/55 R15
Kategória Nyári gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Roadhawk
Gyártó Firestone (Konszern Bridgestone)

Paraméterek

Cikkszám: 11119

Szélesség 195
Magasság 55
Konstrukció R
Átmérő 15
Terhelési index 85
Sebesség index H (210 km/h)
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Nyári
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): C
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): A
Zajszint: 71dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

87% Megbízható

Firestone Roadhawk je megbízható nyári gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a Firestone Roadhawk nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

6.3

Használja autóját városon belüli közlekedésre vagy autópályán, utazzon vele a munkahelyére, legyen szó nagybevásárlásról, kikapcsolódásról, a Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok olyan tulajdonságot kínálnak önnek, amelyet biztosan díjazni fog – a hosszú futásteljesítményt.

A Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok előnyei:

  • Nagy futásteljesítmény
  • Kiváló tapadás nedves aszfalton
  • Rövid féktávolság száraz felületen

A futófelület egyedülálló dizájnja és a speciálisan módosított gyártási technológiák kitűnő eredményeket hoztak a Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok számára a nedves felületen végzett teszteken. A TÜV SÜD tanúsító cég szerint kiváló a gumiabroncs vezethetősége és nyomvonalon tartja az autót esős időben és közvetlenül eső után is. Ennek köszönhetően A értékelést kaptak, ami a legjobb elérhető osztályzat ebben a gumiabroncs kategóriában.

A tesztek továbbá bebizonyították, hogy a Firestone Roadhawk nyári gumiabroncsok száraz és poros felületen három méterrel korábban képesek megállni, mint a hasonló árkategóriájú konkurens gumiabroncsok. A konkurenciával és az előző szériákkal ellentétben ezek a gumiabroncsok úgy lettek kialakítva, hogy kevésbé kopjanak, használódjanak el. Így ön olyan ellenálló gumiabroncsot kap, amely rengeteg kilométeren keresztül megtartja kiváló tulajdonságait.

A Firestone Roadhawk nyári gumiabroncs megbízható választás nagy futásteljesítménnyel.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.