Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

Firestone Winterhawk 3 195/65 R15 91 T téli

Firestone Winterhawk 3 195/65 R15 91 T téli

89% Kiváló

Raktáron 15 db
kedden 10.27. Önnél

19 070 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Ezt a terméket legutóbb vásárolta Zoltán 14 nappal ezelőtt

Gyártási év 2020/2019.

Tekintve a konkurenciát az „öreg kontinensen“ az amerikai gumiabroncsok nincsenek könnyű helyzetben Európában, ennek ellenére mégis vannak vásárlóik. A 2013/2014-es tél újdonsága a Firestone Winterhawk 3 téli gumiabroncs a csúszós útviszonyok melletti kapaszkodóképességre és fékezési… További információk

Méret 195/65 R15
Kategória Téli gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Winterhawk 3
Gyártó Firestone (Konszern Bridgestone)

Paraméterek

Cikkszám: 8351

Szélesség 195
Magasság 65
Konstrukció R
Átmérő 15
Terhelési index 91
Sebesség index T (190 km/h)
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): E
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): B
Zajszint: 72dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

89% Kiváló

Firestone Winterhawk 3 je elsőrangú téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája B. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Firestone Winterhawk 3 nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

6.3

Tekintve a konkurenciát az „öreg kontinensen“ az amerikai gumiabroncsok nincsenek könnyű helyzetben Európában, ennek ellenére mégis vannak vásárlóik. A 2013/2014-es tél újdonsága a Firestone Winterhawk 3 téli gumiabroncs a csúszós útviszonyok melletti kapaszkodóképességre és fékezési tulajdonságokra fekteti a hangsúlyt.

A gumiabroncs teljesen új futófelülettel rendelkezik, hagyományos nyílhegy alakú mintázattal. A középvonali borda kiváló kapaszkodóképességet nyújt havas felületen, a jobb tapadásban pedig a szilícium-dioxid részecskéket tartalmazó futókeverék nyújt segítséget. A vizet és a latyakot a széles barázdák vezetik el, amelyek összeköttetésben állnak a két kerület menti barázdasávval. A vízelvezetés a Firestone Winterhawk 3 gumiabroncs legnagyobb erősségei közé tartozik. Az abroncs futófelületén viszonylag sok lamella és barázda található, amelyek hozzájárulnak a kiváló kapaszkodóképességéhez és pozitívan befolyásolják a gumiabroncs fékezési tulajdonságait téli körülmények között.

Az új lamellás technológia azonban nem csak a teljesítmény terén eredményezett javulást, a gumiabroncs biztonságosabb és hosszabb az élettartama, mint elődjeinek. Ráadásul az abroncsok tulajdonságai stabilabbak élettartamuk alatt, így az autóvezetőknek nem kell tartaniuk a kopás okozta előreláthatatlan „eseményektől“.

Amennyiben kiváló gumiabroncsokat szeretne téli körülményekre, válassza a Firestone Winterhawk 3 téli abroncsokat!

Kosár 0 Ft

A kosár üres.