Gumiabroncsok Firestone Winterhawk 3

Winterhawk 3

Tekintve a konkurenciát az „öreg kontinensen“ az amerikai gumiabroncsok nincsenek könnyű helyzetben Európában, ennek ellenére mégis vannak vásárlóik. A 2013/2014-es tél újdonsága a Firestone Winterhawk 3 téli gumiabroncs a csúszós útviszonyok melletti kapaszkodóképességre és fékezési tulajdonságokra fekteti a hangsúlyt.

A gumiabroncs teljesen új futófelülettel rendelkezik, hagyományos nyílhegy alakú mintázattal. A középvonali borda kiváló kapaszkodóképességet nyújt havas felületen, a jobb tapadásban pedig a szilícium-dioxid részecskéket tartalmazó futókeverék nyújt segítséget. A vizet és a latyakot a széles barázdák vezetik el, amelyek összeköttetésben állnak a két kerület menti barázdasávval. A vízelvezetés a Firestone Winterhawk 3 gumiabroncs legnagyobb erősségei közé tartozik. Az abroncs futófelületén viszonylag sok lamella és barázda található, amelyek hozzájárulnak a kiváló kapaszkodóképességéhez és pozitívan befolyásolják a gumiabroncs fékezési tulajdonságait téli körülmények között.

Az új lamellás technológia azonban nem csak a teljesítmény terén eredményezett javulást, a gumiabroncs biztonságosabb és hosszabb az élettartama, mint elődjeinek. Ráadásul az abroncsok tulajdonságai stabilabbak élettartamuk alatt, így az autóvezetőknek nem kell tartaniuk a kopás okozta előreláthatatlan „eseményektől“.

Amennyiben kiváló gumiabroncsokat szeretne téli körülményekre, válassza a Firestone Winterhawk 3 téli abroncsokat!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Konszern Bridgestone
Gyártó Firestone
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

89% Kiváló

Winterhawk 3 je elsőrangú téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája B . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a Winterhawk 3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

6.3

Kosár 0 Ft

A kosár üres.