Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

Fulda KRISTALL CONTROL HP 195/60 R16 89 H téli

Fulda KRISTALL CONTROL HP 195/60 R16 89 H téli

83% Optimális Kedvezmény

Raktáron több, mint 20 db
hétfőn 11.2. Önnél

26 790 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Gyártási év 2020/2019.

Ez a gumiabroncs a 2010/11-es szezon újdonsága. A Fulda KRISTALL CONTROL HP nagy teljesítményű téli gumiabroncs személygépkocsik számára. A  legnehezebb körülmények zajlott teszteléseken, amelyek a kanadai Yukonban voltak, kiváló eredményeket mutattak minden télen előforduló… További információk

Méret 195/60 R16
Kategória Téli gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület KRISTALL CONTROL HP
Gyártó Fulda (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 546403

Szélesség 195
Magasság 60
Konstrukció R
Átmérő 16
Terhelési index 89
Sebesség index H (210 km/h)
Jelölés M+S Igen
Jelölés 3PMSF 3PMSF Igen
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): C
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): B
Zajszint: 70dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

83% Optimális

Fulda KRISTALL CONTROL HP je optimális téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája B. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a Fulda KRISTALL CONTROL HP nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 70 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

5.4

Ez a gumiabroncs a 2010/11-es szezon újdonsága. A Fulda KRISTALL CONTROL HP nagy teljesítményű téli gumiabroncs személygépkocsik számára. A  legnehezebb körülmények zajlott teszteléseken, amelyek a kanadai Yukonban voltak, kiváló eredményeket mutattak minden télen előforduló körülmény között.

A KRISTALL CONTROL HP a futófelület kialakításának középső részén alkalmazott Snow Catcher  technológia előnyeit is felhasználja - ez a technológia még nagyobb sebességeknél is kiváló teljesítményt nyújt. A tartósság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyának elérésének fontos összetevője az alacsony hőmérsékletű szilikagél keverék. Ez a keverék rendkívül alacsony hőmérsékleten megőrzi az abroncs rugalmasságát, és nedves vagy latyakos felületnél pedig a jó tapadást.

 


A „snow catcher“ technológia az egymást kölcsönösen blokkoló hornyok hálózata (a gumiabroncs gördülő erőit kihasználva), amely növeli a nagy sebességeknél a tapadást.


A speciálisan kiválasztott összetevők és anyagok, a precíz mérnöki munkával kiegészülve, biztosítják a hajtóerő tökéletes átvitelét a keréktárcsától a futófelület blokkokig.

A speciálisan kiválasztott 100%-ban szilikonból álló alacsony hűmérsékletű polimer keverék rugalmas marad, és tökéletes tapadást biztosít alacsony hőmérsékleten is.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.