Gumiabroncsok Fulda KRISTALL CONTROL HP

KRISTALL CONTROL HP

Ez a gumiabroncs a 2010/11-es szezon újdonsága. A Fulda KRISTALL CONTROL HP nagy teljesítményű téli gumiabroncs személygépkocsik számára. A  legnehezebb körülmények zajlott teszteléseken, amelyek a kanadai Yukonban voltak, kiváló eredményeket mutattak minden télen előforduló körülmény között.

A KRISTALL CONTROL HP a futófelület kialakításának középső részén alkalmazott Snow Catcher  technológia előnyeit is felhasználja - ez a technológia még nagyobb sebességeknél is kiváló teljesítményt nyújt. A tartósság és a teljesítmény tökéletes egyensúlyának elérésének fontos összetevője az alacsony hőmérsékletű szilikagél keverék. Ez a keverék rendkívül alacsony hőmérsékleten megőrzi az abroncs rugalmasságát, és nedves vagy latyakos felületnél pedig a jó tapadást.

 


A „snow catcher“ technológia az egymást kölcsönösen blokkoló hornyok hálózata (a gumiabroncs gördülő erőit kihasználva), amely növeli a nagy sebességeknél a tapadást.


A speciálisan kiválasztott összetevők és anyagok, a precíz mérnöki munkával kiegészülve, biztosítják a hajtóerő tökéletes átvitelét a keréktárcsától a futófelület blokkokig.

A speciálisan kiválasztott 100%-ban szilikonból álló alacsony hűmérsékletű polimer keverék rugalmas marad, és tökéletes tapadást biztosít alacsony hőmérsékleten is.

A további információk elrejtése További információk

Konszern Goodyear
Gyártó Fulda
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

83% Optimális

KRISTALL CONTROL HP je optimális téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája B . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a KRISTALL CONTROL HP viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 70 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

5.4

Kosár 0 Ft

A kosár üres.