FIGYELMEZTETÉS: a koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások utóbbi napokban a futárszolgálatok működését is megnehezíti. Leterheltségük és egyéb óvintézkedések miatt késésre kell számítani a csomagok kézbesítésénél. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni hogy a küldeménye megérkezik az tervezett időpontra.

Gumiabroncsok Fulda KRISTALL MONTERO 3

KRISTALL MONTERO 3

A KRISTALL MONTERO 3 a sikeres elődre, a KRISTALL MONTERO 2-re épül, és kitolja a téli körülmények közt történő irányíthatóság és a fékezés határait a legmodernebb technológiák felhasználásával, mind a tervezésben mind a gyártásban:

Snow Catcher Technology

ez a technológia az új futófelület mintával együtt a gumiabroncs természetes nyomását használja az út havának összegyűjtésére, ami a hóval borított utakon jobb tapadást eredményez.

Bubble-Blade Technology

Az Kristall Montero 3 új buborékos lamella technológiája kölcsönösen zárható mechanizmust hoz létre a sűrűn elhelyezett lamellák között, csökkentve a futófelületek deformációját és magas stabilitást biztosítva kormányzás közben. 

Low Temp Compound Technology

Az új polimer keverék még alacsony hőmérsékleten is megőrzi a futófelület blokkok magas rugalmasságát. A fejlett szilícium-dioxid keverék tökéletesíti a nedves útefelületen a kapaszkodást, száraz felületen történő teljesítményvesztés nélkül. E két tulajdonság kiváló arányba hozza a gumiabroncs elhasználódását a téli teljesítményéhez viszonyítva.

A gumiabroncs kiváló tulajdonságait megerősítették a német ADAC autóklub tesztjei is, amelyekben a KRISTALL MONTERO 3 a legmagasabb kapható „kiemelten ajánlott“ besorolást érte el.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 16 C"

Konszern Goodyear
Gyártó Fulda
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

81% Hibátlan

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

5.4

Kosár 0 Ft

A kosár üres.