Gumiabroncsok Fulda KRISTALL MONTERO 3

KRISTALL MONTERO 3

A KRISTALL MONTERO 3 a sikeres elődre, a KRISTALL MONTERO 2-re épül, és kitolja a téli körülmények közt történő irányíthatóság és a fékezés határait a legmodernebb technológiák felhasználásával, mind a tervezésben mind a gyártásban:

Snow Catcher Technology

ez a technológia az új futófelület mintával együtt a gumiabroncs természetes nyomását használja az út havának összegyűjtésére, ami a hóval borított utakon jobb tapadást eredményez.

Bubble-Blade Technology

Az Kristall Montero 3 új buborékos lamella technológiája kölcsönösen zárható mechanizmust hoz létre a sűrűn elhelyezett lamellák között, csökkentve a futófelületek deformációját és magas stabilitást biztosítva kormányzás közben. 

Low Temp Compound Technology

Az új polimer keverék még alacsony hőmérsékleten is megőrzi a futófelület blokkok magas rugalmasságát. A fejlett szilícium-dioxid keverék tökéletesíti a nedves útefelületen a kapaszkodást, száraz felületen történő teljesítményvesztés nélkül. E két tulajdonság kiváló arányba hozza a gumiabroncs elhasználódását a téli teljesítményéhez viszonyítva.

A gumiabroncs kiváló tulajdonságait megerősítették a német ADAC autóklub tesztjei is, amelyekben a KRISTALL MONTERO 3 a legmagasabb kapható „kiemelten ajánlott“ besorolást érte el.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 16 C"

Konszern Goodyear
Gyártó Fulda
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

81% Hibátlan

KRISTALL MONTERO 3 je hibátlan téli gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a KRISTALL MONTERO 3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 68 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

5.4

Kosár 0 Ft

A kosár üres.