Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

GoodYear Eagle UltraGrip GW-3 225/50 R17 94 H ROF téli * fp

GoodYear Eagle UltraGrip GW-3 225/50 R17 94 H ROF téli * fp

92% Kitűnő

Beszállítónál 16 db
csütörtökön 11.5. Önnél

98 440 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Gyártási év 2020/2019.

A Goodyear bemutatja az új, erőteljes Eagle Ultra Grip GW-3 téli gumiabroncsot, amely nagy mértékben alkalmazkodik a változatos téli körülményekhez.  Ez a gumiabroncs kifejezetten a közép és felső kategóriájú járművek tulajdonosai számára lett kifejlesztve, nagy teljesítményt nyújtva, amely… További információk

Méret 225/50 R17
Kategória Téli gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Eagle UltraGrip GW-3
Gyártó GoodYear (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 547971

Szélesség 225
Magasság 50
Konstrukció R
Átmérő 17
Terhelési index 94
Sebesség index H (210 km/h)
Defekttűrő ROF
Homologizáció *
Megjegyzés FP
Jelölés M+S Igen
Jelölés 3PMSF 3PMSF Igen
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): F
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 69dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

92% Kitűnő

GoodYear Eagle UltraGrip GW-3 je kitűnő téli gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a GoodYear Eagle UltraGrip GW-3 nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 69 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

8.8

A Goodyear bemutatja az új, erőteljes Eagle Ultra Grip GW-3 téli gumiabroncsot, amely nagy mértékben alkalmazkodik a változatos téli körülményekhez.  Ez a gumiabroncs kifejezetten a közép és felső kategóriájú járművek tulajdonosai számára lett kifejlesztve, nagy teljesítményt nyújtva, amely maximális kezelhetőséget és biztonságot kínál a téli időben.  A világ legnagyobb gumiabroncs-gyártója, a Goodyear az új Eagle Ultra Grip GW-3 gumiabroncsokat a legmodernebb elemekkel szerelte fel, mint például a 3D-BIS technológia, a V alakú futófelület minták (V-TREND technológia) és a csúcsminőségű futófelületi keverék.

Az észak-közép-európai autósok nagyon változó feltételeket élveznek a téli utakon: Egyetlen napon a gépjárművezető 300 km-t képes nagy sebességgel vezetni egy száraz, de hideg autópályán, majd két órán át vezetni egy keskeny úton a dombok között, és az utat a havas hegyvidéken fejezi be.  Ezért a gumiabroncs-gyártóknak nehéz feladat volt: olyan téli gumiabroncsot fejleszteni, amely kompromisszumok nélkül foglalkozna ezekkel a csapdákkal.  A Goodyear válasza az új Eagle Ultra Grip GW-3.  Ez az új gumiabroncs sokkal biztonságosabb és határozottabb, nem csak a hóban és a jégen, hanem nedves és száraz utakon is, amikor a hőmérséklet 7 ° C alá csökken.  A legtöbb nagy autógyártó már jóváhagyta ezt az új gumiabroncsot a nagy teljesítményű modelleken való használatra.

Az a keverék, amelyből a futófelület készült, a gyors téli  gumiabroncsok alapját képezi.  Az új Eagle Ultra Grip GW-3 futófelület kialakítása, köszönhetően a magas kovatartalmú keveréknek, megőrzi a kiváló tapadást még a fagypont alatti hőmérsékletek mellett is.  Ez garantálja a csúcsteljesítményt egész télen.

A 3D-BIS technológia optimális tapadást biztosít a téli és a száraz felületen való sportos vezetéshez.

A Goodyear szabadalmaztatott 3D-BIS technológiája (3 Dimensional Block Interlocking System vagy háromdimenziós blokk reteszelő rendszere) lehetővé tette az Eagle Ultra Grip GW-3 számára, hogy akár 50% -kal növelje a futófelület mintázat számát a meglévő GW-2-hez képest.  A 3D-BIS technológiának köszönhetően a vezetési teljesítmény drámaian javult a hagyományos gumiabroncs-futófelületekhez képest.

Ezzel a technológiával a Goodyear fejlesztési részlege lényegében megoldotta a gyors téli gumiabroncsok szokásos dilemmáját:  A gumiabroncs legjobb teljesítményének biztosítása a téli időszakban, amely a maximális lekerekítési éleket lamellák formájában biztosítja, miközben fenntartja a gumiabroncs tipikus pontosságát, amelyet szilárd és nagyméretű blokkok és minimális keresztirányú hornyok adnak.

A szokásos egyenes lamellák pontatlan kormányzást és nehéz kezelhetőséget eredményezhetnek a futófelületi blokkok jelentős rugalmasságának köszönhetően. A 3D-BIS félköríves kiemelkedéseket alkalmaz, ugyanolyan félig lekerekített lyukakkal, amelyek minimális résekkel rendelkeznek egymás között.  Ahogy az ezekre a blokkokra kifejtett erő növekszik a gyorsítás, fékezés vagy kanyarodás során, a 3D-BIS technológiának köszönhetően félkör alakú elemek egymásba illeszkednek. Ennek eredményeképpen a futófelület elemei megszilárdulnak, és kiváló kormányzási választ és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.

A Goodyear első ízben használta a 3D-BIS technológiát a népszerű és széles körben használt Ultra Grip 6 téli gumiabroncson, amely azóta számos, az autós és fogyasztói magazin által összeállított összehasonlító teszt győztese lett.

 

Kosár 0 Ft

A kosár üres.