Gumiabroncsok Goodyear Efficientgrip Compact

Efficientgrip Compact

Amint azt a név is sugallja, a Goodyear Efficintgrip Compact nyári gumiabroncsok kiváló hatékonyságot és tapadást biztosítanak. A világ legnagyobb gumiabroncs gyártója felsőkategóriás gumiabroncsokat kínál, így mindenki biztos lehet abban, hogy az üzemanyag takarékosság, tartósság és a kezelhetőségi szempontból is csúcsminőségű gumiabroncsok - különösen nedves úton teljesítenek kiválóan.

A gumiabroncs futófelülete meglepően egyszerű, de ennek ellenére nagyon hatékony. A középen lévő két kerületi barázdát a szélen elhelyezkedő vékony barázdákkal lamellák kötik össze, amelyeknél mindig cserélkeznek a vastagabbak és a vékonyebbak. A vastagabb lamellák egészen a futófelület széléig húzódnak, a vékonyabb lamellák nem húzódnak ki a egészen a széléig, azonban a hosszanti barázdákat is összekötik. A legjobb nedves fékezési teljesítményt ezen barázdák és lamellák éles élei segítik, az aquaplaning elleni ellenállást pedig az üreg kerek formája bizosítja.

A Goodyear Efficintgrip Compact a jól ismert DuraGrip utódja, de számos paraméternél sikerült javulást elérni. A gumiabroncsot alkotó alkatrészek és a konstrukció terén elért előrehaladás nagy és a fejlesztések szintén erősek. Például 5 százalékkal csökkent a súlya, és ez pozitív hatást gyakorol a gördülési ellenállásra. Az optimális nyomáseloszlást a keményebb futófelület mintával sikerült elérni, ami kedvezően hat az üzemanyag fogyasztásra és a gumiabroncs élettartalmára.

A gumiabroncs 13 "- 15" méretben kapható, ahogy a névből is következtethetünk rá, főleg a kisebb autók számára opció. Amenyiben a világ legnagyobb gyártójától szeretne prémium gumiabroncsot beszerezni, a Goodyear Efficintgrip Compact lesz a megfelelő választás!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14 C"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Gyártó Goodyear
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

86% Megbízható

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

8.8

Kosár 0 Ft

A kosár üres.