Gumiabroncsok Goodyear Efficientgrip Performance

Efficientgrip Performance

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Efficientgrip Performance 2

A Goodyear Efficientgrip Performance nyári gumiabroncsok tökéletesített tapadással rendelkeznek, melynek köszönhetően rövidebb a féktávjuk nedves útfelületen. Ezt az energetikai címkén feltüntetett A érték is megerősíti, illetve az ÚAMK 2014 195/65 R 15 V méretű nyári gumiabroncsok független tesztjeiben elért kiváló eredmények is. A tapadás javulásán kívül sikerült csökkenteni a gördülési ellenállást is. A gumiabroncs zaja is viszonylag alacsony, 67 és 70 dB között mozog. 

Rátekintésre négy széles körzeti barázda kelti fel az érdeklődést. A keresztirányú lécekkel együtt biztosítják a víz elvezetését és garantálják a kiváló tapadást. A mintázatán kívül az ActiveBreaking technológia segíti a tapadást és növeli a kontaktust a gumiabroncs és az úttest között. Annak ellenére, hogy a gumi erőssége a vizes felületen lévő vezetés, száraz úton is kiváló a teljesítménye. Az Active Breaking technológia 3D blokkokat tartalmaz, amelyek segítenek a fékezéskor akár magas gyorsaságnál is.

Középső bordája növeli  kanyarokban a merevséget, így a gumi vezetési reakciója kiváló. A fejlesztők az alacsony gördülési ellenállásra specializálódtak, amit a WearControl technológia segítségével sikerült elérniük. Azon kívül a FuelSaving üzemanyag-takarékos technológiát is felhasználták, továbbá hőveszteség csökkentő keveréket is használtak. Ezen újításoknak köszönhetően csökkennek a gumi energetikai veszteségei és a sofőrök spórolhatnak az üzemanyagon, továbbá késleltetik az új gumik vásárlásának szükségét, mivel a felhasznált technológiák meghosszabbítják a gumik élettartamát. Ami a zaját illeti, a gumiabroncs csendesebb az extra vékony barázdáknak és belső mintázatának köszönhetően. 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Gyártó Goodyear
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

91% Kiváló

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

8.3

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

8.8

Kosár 0 Ft

A kosár üres.