Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

GoodYear UltraGrip 8 Performance 205/45 R17 88 V zesílená fp zimní

GoodYear UltraGrip 8 Performance 205/45 R17 88 V zesílená fp zimní

94% Kiváló

Nem kapható

A nagy teljesítményű autóknak a téli körülményekhez speciális gumiabroncsokra van szükségük. Ahogy a név is sugallja, a Goodyear UltraGrip 8 Performance téli gumiabroncsok esetükben jó választás. Kiváló teljesítményt nyújt jégen, biztonságot havon és az aquaplaningnak ellenáll. Ennek a téli… További információk

Méret 205/45 R17
Kategória Téli gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület UltraGrip 8 Performance
Gyártó GoodYear (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 546477

Szélesség 205
Magasság 45
Konstrukció R
Átmérő 17
Terhelési index 88
Sebesség index V (240 km/h)
Megerősített XL
Megjegyzés FP
Jelölés M+S Igen
Jelölés 3PMSF 3PMSF Igen
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): E
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 68dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

94% Kiváló

GoodYear UltraGrip 8 Performance je výborná zimní pneumatika vyšší třídy s velmi účinnou odezvou při brždění. V přilnavosti na mokru dosahuje třídy C. Spotřeba paliva vašeho vozu s ní bude na dobré úrovni. Současně je GoodYear UltraGrip 8 Performance velmi tichou pneumatikou. Její hlukový limit je 68 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

8.8

A nagy teljesítményű autóknak a téli körülményekhez speciális gumiabroncsokra van szükségük. Ahogy a név is sugallja, a Goodyear UltraGrip 8 Performance téli gumiabroncsok esetükben jó választás. Kiváló teljesítményt nyújt jégen, biztonságot havon és az aquaplaningnak ellenáll.

Ennek a téli gumiabroncsnak a kinézete a Goodyear UltraGrip 8-tól jelentősebben eltér, bár mindkét abroncs irányított futófelületet használ. A gumi kerületén 3 hosszirányú vízelvezető barázda van elhelyezve, a víz elvezetését  széles barázdák segítik a gumi belső részen és peremén. A Goodyear  speciális hidrodinamikus barázdáknak jelöli ezeket. A mintázat közepén három fajta karom végű lamel van. Középső fűrész alakú bordája hó ekeként funkcionál, így kiválló tulajdonságokat képvisel csúszós felületen. 

Még jobb tapadás érdekében akár alacsony hőmérsékletnél hozzásegít a futófelület kovasavas keveréke. A jobb tapadás ellenére mégis olyan gumiabroncsot mutatunk be, amely képes csökkenteni a gépjármű fogyasztását. Ez legfőbbképp a keveréknek és a könnyű konstrukciónak köszönhető. Nem utolsó sorban sok méretben érhető el. 

Amennyiben elsőrendű téligumit keres nagy teljesítményű gépjárműre, a Goodyear UltraGrip 8 Performance a helyes választás!

Kosár 0 Ft

A kosár üres.