Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

GoodYear UltraGrip 8 Performance 285/45 R20 112 V téli XL AO fp

Raktáron több, mint 20 db
csütörtökön 10.29. Önnél

92 780 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Ezt a terméket legutóbb vásárolta Tamás 4 nappal ezelőtt

Gyártási év 2020/2019.

A nagy teljesítményű autóknak a téli körülményekhez speciális gumiabroncsokra van szükségük. Ahogy a név is sugallja, a Goodyear UltraGrip 8 Performance téli gumiabroncsok esetükben jó választás. Kiváló teljesítményt nyújt jégen, biztonságot havon és az aquaplaningnak ellenáll. Ennek a téli… További információk

Méret 285/45 R20
Kategória Téli gumiabroncsok terepjáró, suv és 4x4
Futófelület UltraGrip 8 Performance
Gyártó GoodYear (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 548387

Szélesség 285
Magasság 45
Konstrukció R
Átmérő 20
Terhelési index 112
Sebesség index V (240 km/h)
Megerősített XL
Homologizáció AO
Megjegyzés FP
Gumiabroncs típus Terepjáró, SUV és 4x4
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): E
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 70dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

8.8

A nagy teljesítményű autóknak a téli körülményekhez speciális gumiabroncsokra van szükségük. Ahogy a név is sugallja, a Goodyear UltraGrip 8 Performance téli gumiabroncsok esetükben jó választás. Kiváló teljesítményt nyújt jégen, biztonságot havon és az aquaplaningnak ellenáll.

Ennek a téli gumiabroncsnak a kinézete a Goodyear UltraGrip 8-tól jelentősebben eltér, bár mindkét abroncs irányított futófelületet használ. A gumi kerületén 3 hosszirányú vízelvezető barázda van elhelyezve, a víz elvezetését  széles barázdák segítik a gumi belső részen és peremén. A Goodyear  speciális hidrodinamikus barázdáknak jelöli ezeket. A mintázat közepén három fajta karom végű lamel van. Középső fűrész alakú bordája hó ekeként funkcionál, így kiválló tulajdonságokat képvisel csúszós felületen. 

Még jobb tapadás érdekében akár alacsony hőmérsékletnél hozzásegít a futófelület kovasavas keveréke. A jobb tapadás ellenére mégis olyan gumiabroncsot mutatunk be, amely képes csökkenteni a gépjármű fogyasztását. Ez legfőbbképp a keveréknek és a könnyű konstrukciónak köszönhető. Nem utolsó sorban sok méretben érhető el. 

Amennyiben elsőrendű téligumit keres nagy teljesítményű gépjárműre, a Goodyear UltraGrip 8 Performance a helyes választás!

Kosár 0 Ft

A kosár üres.