Gumiabroncsok Goodyear UltraGrip 8 Performance

UltraGrip 8 Performance

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot UltraGrip Performance+

A nagy teljesítményű autóknak a téli körülményekhez speciális gumiabroncsokra van szükségük. Ahogy a név is sugallja, a Goodyear UltraGrip 8 Performance téli gumiabroncsok esetükben jó választás. Kiváló teljesítményt nyújt jégen, biztonságot havon és az aquaplaningnak ellenáll.

Ennek a téli gumiabroncsnak a kinézete a Goodyear UltraGrip 8-tól jelentősebben eltér, bár mindkét abroncs irányított futófelületet használ. A gumi kerületén 3 hosszirányú vízelvezető barázda van elhelyezve, a víz elvezetését  széles barázdák segítik a gumi belső részen és peremén. A Goodyear  speciális hidrodinamikus barázdáknak jelöli ezeket. A mintázat közepén három fajta karom végű lamel van. Középső fűrész alakú bordája hó ekeként funkcionál, így kiválló tulajdonságokat képvisel csúszós felületen. 

Még jobb tapadás érdekében akár alacsony hőmérsékletnél hozzásegít a futófelület kovasavas keveréke. A jobb tapadás ellenére mégis olyan gumiabroncsot mutatunk be, amely képes csökkenteni a gépjármű fogyasztását. Ez legfőbbképp a keveréknek és a könnyű konstrukciónak köszönhető. Nem utolsó sorban sok méretben érhető el. 

Amennyiben elsőrendű téligumit keres nagy teljesítményű gépjárműre, a Goodyear UltraGrip 8 Performance a helyes választás!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Gyártó Goodyear
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

94% Kiváló

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

8.8

Kosár 0 Ft

A kosár üres.