Gumiabroncsok Goodyear UltraGrip 8

UltraGrip 8

A Goodyear Ultra Grip 8 téli gumiabroncsok a 2011-es szezon végén lettek bemutatva, és váltak az első abroncsá, amely rendelkezik a Goodyear által szabadalmaztatott 3D-BIS zárrendszerrel az egész futófelület számára. Ez a mintázat vált az egyik legnépszerűbbé a téli mintázatok felhasználói között.

A több lamella a futófelületen egyszerűen jobb gripet (kapaszkodást) biztosít. Ennek eredményeképpen az előbb említett gumiabroncsok jelentősen nagyobb tapadással és rövidebb féktávolsággal rendelkeznek. Az UltraGrip 8 kiváló tulajdonságai az ADAC által 2013ban elvégzett független gumiabroncs teszten is bebizonyosodtak. A vezethetőséget és a jó reakcióképességet kormányzás közben szintén javítja a nagyobb érintkezési felületet, amely szintén jobb nyomáseloszlást biztosít az egyenletes kopás biztosítása érdekében.

A Goodyear ezen futófelületet gyártásához új futófelület keveréket is kifejlesztett, amelyekben funkcionális polimerek és gyantakivonatok vannak kombinálva. Ennek köszönhetően a gumiabroncs nagyobb ellenállóképességgel rendelkezik, magasabb a futóteljesítménye és biztosítja az alacsonyabb üzemanyag fogyasztást. Ugyanakkor a futófelület rugalmas marad és rendkívül müködőképes még alacsony hőmérsékleteknél is. A Goodyear UltraGrip 8 ideális egyensúlyt nyújt a biztonság és a költségmegtakarítás között.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 16 C"

Gyártó Goodyear
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

89% Kiváló

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

8.8

Kosár 0 Ft

A kosár üres.