Kedves vásárlóink, a szállítmányozók magas leterheltsége miatt egyes szállítmányok szállítási ideje 1 munkanappal meghosszabbodhat. Megértésüket köszönjük.

GoodYear UltraGrip 9 175/65 R15 84 H téli

GoodYear UltraGrip 9 175/65 R15 84 H téli

90% Kiváló

A GoodYear UltraGrip 9 téli gumiabroncs újdonság a 2014/2015-ös téli szezonban. Ez az újdonság a GoodYear UltraGrip 7 és a GoodYear UltraGrip 8 gumiabroncsokból indul ki, ezért természetesen nem vesztette el elődjeinek kiváló menettulajdonságait. A GoodYear UltraGrip 9 téli… További információk

Méret 175/65 R15
Kategória Téli gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület UltraGrip 9
Gyártó GoodYear (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 542705

Szélesség 175
Magasság 65
Konstrukció R
Átmérő 15
Terhelési index 84
Sebesség index H (210 km/h)
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Téli
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): C
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): C
Zajszint: 68dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

90% Kiváló

GoodYear UltraGrip 9 je nagyszerű téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a GoodYear UltraGrip 9 nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 68 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

8.8

A GoodYear UltraGrip 9 téli gumiabroncs újdonság a 2014/2015-ös téli szezonban. Ez az újdonság a GoodYear UltraGrip 7 és a GoodYear UltraGrip 8 gumiabroncsokból indul ki, ezért természetesen nem vesztette el elődjeinek kiváló menettulajdonságait.

A GoodYear UltraGrip 9 téli gumiabroncsok jobb teljesítményt nyújtanak elődjeikkel szemben. A rövidebb féktávolság mellett alacsonyabb gördülési ellenállást és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást is biztosítanak. A mintázat kiválóan tapad az úttesthez a mély léceknek köszönhetően, melyek tökéletesen helyt állnak nedves vagy havas felületen. A mintázat bő barázdái javítják a tapadást úttesten és segítik a víz elvezetését a gumiról.

A GoodYear gyártó szintúgy újítással jön elő a gumi összetételének szempontjából. A szigetelő futófelület keveréke gyantát és növényi olajokat tartalmaz, ami  nem utrolsó sorban a kilométerteljesítmény növeléséhez is hozzájárul. 

A téli GoodYear UltraGrip 9 gumiabroncs jobb értékelést ért el , ami az európai címkézést illeti. Újabban ez a modell bekerült a B - C kategóriába  féktávolságban nedves úton és a külső zaja 66 dB - 69 dB-ig terjed. 

Mivel külömbözik ez a gumiabroncs? Jellemzői a magas vezetési stabilitás, tapadás nedves felületen, kiváló teljesítmény havon és jégen, alacsony üzemanyag-fogyasztás és magas vezetési kényelem, melyet az alacsony zaj is támogatja. A gumiabroncs újabban fel van szerelve a mintázat elhasználtságának mércéjével (kopásmérő). A gyorsasági indextől és mérettől függően ez a gumi kétféleképpen van gyártva, központi horonnyal (bordázattal) vagy nélküle.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.