Gumiabroncsok Kormoran Impulser B3

Impulser B3

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Impulser B4

A Kormoran Impulser B nyári gumik már legendássá váltak. Ez a gumiabroncs, mely különösen alacsony és középosztályú autók számára lett kifejlesztve, legnagyobb előnye az ár / érték arány. Ez már a harmadik generáció, mely 2012 óta rendelkezésre áll, azt sugallja, hogy a már jó minőséget ismét valamivel kijavították.

Az új Kormoran Impulser B3 nyári futófelület mintája stabilabb, mint elődje és pontosabb kanyarodást biztosít. A kerületi hornyok elég szélesek ahhoz, hogy minimalizálják az aquaplaning kockázatát. A széles keresztirányú hornyok hagyományosan megnyúltak az oldalfalhoz, ezzel tökéletesítve a vízelvezetést. A merev középső borda kiváló kezelhetőséget biztosít.

A gumiabroncsok alacsonyabb gördülési ellenállással és hosszabb élettartammal rendelkeznek, így további pozitív pontokat érnek el a gazdaságos gumiabroncsok rajongói számára. A Michelin kapcsolata könnyen feloldja a minőséggel kapcsolatos aggodalmakat.

Ha olyan gumiabroncsokat keresel, amelyek nem okoznak Önnek csalódást és ráadásul remek áron elérhetők, akkor válassza a Kormoran Impulser B3-at!

A további információk elrejtése További információk

Konszern Michelin
Gyártó Kormoran
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

76%

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

2.4

Kosár 0 Ft

A kosár üres.