FIGYELMEZTETÉS: a koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások utóbbi napokban a futárszolgálatok működését is megnehezíti. Leterheltségük és egyéb óvintézkedések miatt késésre kell számítani a csomagok kézbesítésénél. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni hogy a küldeménye megérkezik az tervezett időpontra.

Gumiabroncsok Kormoran Runpro B3

Runpro B3

A Kormoran Runpro B3 lengyel származású, költséghatékony nyári gumiabroncsai természetesen nagyon jó választás. A népszerű modell legújabb generációja alacsonyabb zajszintet, nagyobb futásteljesítményt, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást, míg a nedves úttesteken kiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

A Kormoran Runpro B3 nyári gumiabroncsának kialakítása meglehetősen bonyolult. Három hosszanti kerület menti hornyok uralkodnak a futófelület mintázatán és minimálisra csökkentik az aquaplaning veszélyét az esőben való vezetés során. A két különböző hosszúságú, irányított elrendezésű lamellák segítik az autó irányítási stabilitását még nagyobb sebességeknél is.

A Kormoran Runpro B3 nyári gumiabroncsok különösen jól tapadnak. A gumiabroncsok kimondottan nagyszerű tulajdonságokkal bírnak száraz körülmények közt, melyek Magyarországra a leggyakoribb feltételek. Ugyanakkor nedves körülmények közt is helytáll mint ami a tapadást mint ami a féktávot illeti (kitűnő vízelvezetés az érintkezési felületről), még gyorsabb vezetés esetén is. A futófelületek eliminálják a rezgéseket, ami magasabb vezetési kényelmet jelent - a gumiabroncsok meglehetősen csendesek.

Ha szeretne egy gumiabroncsot kedvező áron és nem lakozik magában egy versenyző, akkor a tökéletes választás a Kormoran Runpro B3 nyári gumik

A további információk elrejtése További információk

Konszern Michelin
Gyártó Kormoran
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

76%

Runpro B3 je eredményes nyári gumiabroncs, alsókategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így átlagos szinten lesz. Ugyanakkor a Runpro B3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 71 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

2.4

Kosár 0 Ft

A kosár üres.