Gumiabroncsok Kormoran SUV SNOW

SUV SNOW

Biztonságos és kényelmes működés a Michelin égisze alatt. Pontosan így lehetne definiálni a lengyel Kormoran cég Snow SUV új gumiabroncsát. Miért számíthat rá az összes télen előforduló felületen? Talán épp a tervezés miatt, ugyanis az erős futófelület blokkok mindig megtalálják a megfelelő tapadást. Vagy köszönhetően a széles barázdáknak, amelyek mindig elvezetik a vizet és hatékonyan megakadályozzák az aquaplaninget. Vagy éppen a kopás csökkentő keveréknek köszönhetően, amely nagyobb futásteljesítményt tesz lehetővé.

A Kormoran SUV Snow téli gumiabroncs előnyei

  • Hatékonyan megakadályozza az aquaplaning kialakulását
  • Kényelmes utazást biztosít
  • Kiváló ár-érték arány
  • Magasabb futásteljesítmény

A lefagyott utak fondorlataira a Kormoran gazdagon bordázott futófelület mintát készített nagy lamella sűrűséggel. A mikro bordázás segít megtalálni a megbízható kapaszkodást, legyen szó hóról vagy akár jégről. Vízen és latyakban a hornyok segítenek az aquaplaning megelőzésében, amelyek az ideális szögnek köszönhetően azonnal elvezetik a vizet a gumiabroncs alól.

Tekintettel arra, hogy a Kormoran a Michelin francia cégcsoporthoz tartozik,így borítékolható a jó gumiabroncs keverék is. Ez nemcsak a gumiabroncsnak nyújt alacsony gördülési ellenállást, hanem pénzt is takarít meg Önnek. Fontos a nagy futóteljesítmény is, amely a francia gyártó összes termékére jellemző.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Konszern Michelin
Gyártó Kormoran
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

2.4

Kosár 0 Ft

A kosár üres.