Gumiabroncsok Michelin ALPIN A4

ALPIN A4

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot ALPIN 5

A Michelin Alpin A4 kiváló választás mind a városi környezetben, mind az igényesebb téli körülmények között is. Ha olyan prémium abroncsokat szeretne, amelyek nem csak biztonságot nyújtanak, hanem pénzt  is takarítanak meg, akkor választja a Michelin Alpin A4-et!

A Michelin Alpin A4 téli abroncs előnyei:

Családi középkategóriás autókra, valamint kis városi autókra tervezett téli gumiabroncs a francia óriás gyárából. A nagyobb számú mintázati elemek és a folyamatos futófelület kontúr javítja a kapaszkodó képességet, a fékezést és a stabilitást a legnehezebb körülmények között is. 

A Michelin különösen a hosszú kilométerteljesítménnyel (élettartam) büszkélkedhet, amely a kiállítása során átlagosan 35%-kal hosszabb volt, mint a legfőbb riválisainál. A gumi összetétele és a gumiabroncs szerkezete mind hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz. A Michelin Alpin A4 szintén üzemanyag takarékos, amit igazol a GREEN X jelölés is az oldalán. Ezzel a gumiabronccsal tehát nem csak az üzemanyagot és a környezetet fogja megtakarítani, hanem a pénztárcáját is.

A Michelin Alpin A4 a dTest által a téli gumiabroncsok 2013 független tesztjének élvonalába került. Az ADAC 2011-es tesztjében a 195/65 R15-ös kiváló tulajdonságairól is olvashat.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Gyártó Michelin
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

90% Kiváló

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

10.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.