Gumiabroncsok Michelin PILOT ALPIN PA3

PILOT ALPIN PA3

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot PILOT ALPIN PA4

A Pilot Alpin PA3 egy új generációs erőteljes téli gumiabroncs, amely nagyon jó úttartást kínáll. Innovatív Stabili Grip technológiával rendelkezik, amely önzáró kétirányú lamellákat jelent. Az aszimmetrikus mintázat és a változó lamellatávolság jobb irányíthatóságot ad havas úton. Az úttartást hóban a széles teherviselő felület biztosítsa és a változó geometriájának köszönhetően, erősebb a megtámasztása nagy sebességeknél. 

A belső vizsgálatok 10% -os javulást mutattak a hókezelésben (a Pilot Alpin A2-hez képest), miközben a száraz úti teljesítmény is javult 5% -kal. Különösen a "száraz" tulajdonságok nagyon értékesek ebben a szegmensben, és annak bizonyítékaként, hogy a PA3 remekül teljesít száraz úttesteken, a Michelin az ADAC és a Sport Auto tesztek közül a legmagasabb pontszámmal illeti ezt a gumiabroncsot. A tesztek 5% -kal nagyobb gyorsulást is kimutattak havas úton.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Michelin
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

96% Elsőosztályú

PILOT ALPIN PA3 je első osztályú téli gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a PILOT ALPIN PA3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

3.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

10.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.