Michelin Primacy 3 225/45 R17 94 W nyári XL greenx

Michelin Primacy 3 225/45 R17 94 W nyári XL greenx

91% Kiváló

Raktáron több, mint 20 db
csütörtökön 3.5. Önnél

37 410 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Ezt a terméket legutóbb vásárolta Norbert 29 nappal ezelőtt

Gyártási év 2019/2018.

A Michelin Primacy 3 nyári gumiabroncsa a biztonságra összpontosít, amely kulcsfontosságú a legtöbb járművezető számára. Kitűnő tapadásával, mint nedves mint száraz úttesteken jelentősen csökkenti a közlekedési balesetek kockázatát. A Michelin Primacy 3 gumiabroncs biztos… További információk

Méret 225/45 R17
Kategória Nyári gumiabroncsok személygépjármű
Futófelület Primacy 3
Gyártó Michelin (Konszern Michelin)

Paraméterek

Cikkszám: 875780

Szélesség 225
Magasság 45
Konstrukció R
Átmérő 17
Terhelési index 94
Sebesség index W (270 km/h)
Megerősített XL
Megjegyzés GreenX
Gumiabroncs típus Személygépjármű
Meghatározás Nyári
EÚ-s címke
Érték A a legjobb
Gördülési ellenállás (A-G): C
Kapaszkodás nedves felületen (A-G): A
Zajszint: 69dB (2 / 3)

Leírás és értékelés

Értékelésünk

91% Kiváló

Michelin Primacy 3 je nagyszerű nyári gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A. A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a Michelin Primacy 3 nagyon csendes gumiabroncs. A zajszintje 69 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

7.0

Gyártó

10.0

A Michelin Primacy 3 nyári gumiabroncsa a biztonságra összpontosít, amely kulcsfontosságú a legtöbb járművezető számára. Kitűnő tapadásával, mint nedves mint száraz úttesteken jelentősen csökkenti a közlekedési balesetek kockázatát. A Michelin Primacy 3 gumiabroncs biztos támaszt nyújt önnek és járművének még krízis helyzetekben is. A francia óriás a különösen környezetbarát gumiabroncsok közé sorolható, amelyeket az oldalukon lévő Green X logó jelez, mely megtalálható a Michelin Primacy 3 gumiabroncson is.

A gumiabroncs futófelülete nagyon hatékony, négy széles barázdával van ellátva, amelyek "egymást megtámasztó" párhuzamos lamellákkal egészülnek ki. Az újonnan szabadalmaztatott futóomintázatnak köszönhetően a MICHELIN Primacy 3 abroncs teljes felülete kapcsolatban van az úttal, eltérően az előző generációktól. Különleges összeállitasaban kovasav alapú erösítő ragasztót, gyanta alapú lágyítót es elasztomér anyagokat lelhetünk fel, melyek optimalizálják a tapadást, csökkentik a fogyasztást és javítsák az abroncs éllettartalmát.  Ez a gumiabroncs körülbelül 70 liter üzemanyagot takarít meg vezetés közben.

A Michelin kifejlesztett egy innovatív fejlesztési folyamatot a gumiabroncs fejlesztésekor. Egy 60 tagos kutatócsapat három év alatt közel 25 000 prototípust termelt és vizsgált, mielőtt elégedett lett volna az eredményekkel. Eközben a tesztpilóták több mint 20 millió kilométert vezettek le szerte Európában. Ez garantálja azt minőséget, amit más gyártó nehezen tud nyújtani. A gumiabroncsok számos méretben kaphatók 16"tól 19"-es pántátmérőig. A kínálatból nem hiányzik a pótkerék változat sem.

Aki biztonságos és minőségi gumiabroncsot szeretne, a Michelin Primacy 3 egyértelmű választás számára.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.