Gumiabroncsok Michelin Primacy 3

Primacy 3

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Primacy 4

A Michelin Primacy 3 nyári gumiabroncsa a biztonságra összpontosít, amely kulcsfontosságú a legtöbb járművezető számára. Kitűnő tapadásával, mint nedves mint száraz úttesteken jelentősen csökkenti a közlekedési balesetek kockázatát. A Michelin Primacy 3 gumiabroncs biztos támaszt nyújt önnek és járművének még krízis helyzetekben is. A francia óriás a különösen környezetbarát gumiabroncsok közé sorolható, amelyeket az oldalukon lévő Green X logó jelez, mely megtalálható a Michelin Primacy 3 gumiabroncson is.

A gumiabroncs futófelülete nagyon hatékony, négy széles barázdával van ellátva, amelyek "egymást megtámasztó" párhuzamos lamellákkal egészülnek ki. Az újonnan szabadalmaztatott futóomintázatnak köszönhetően a MICHELIN Primacy 3 abroncs teljes felülete kapcsolatban van az úttal, eltérően az előző generációktól. Különleges összeállitasaban kovasav alapú erösítő ragasztót, gyanta alapú lágyítót es elasztomér anyagokat lelhetünk fel, melyek optimalizálják a tapadást, csökkentik a fogyasztást és javítsák az abroncs éllettartalmát.  Ez a gumiabroncs körülbelül 70 liter üzemanyagot takarít meg vezetés közben.

A Michelin kifejlesztett egy innovatív fejlesztési folyamatot a gumiabroncs fejlesztésekor. Egy 60 tagos kutatócsapat három év alatt közel 25 000 prototípust termelt és vizsgált, mielőtt elégedett lett volna az eredményekkel. Eközben a tesztpilóták több mint 20 millió kilométert vezettek le szerte Európában. Ez garantálja azt minőséget, amit más gyártó nehezen tud nyújtani. A gumiabroncsok számos méretben kaphatók 16"tól 19"-es pántátmérőig. A kínálatból nem hiányzik a pótkerék változat sem.

Aki biztonságos és minőségi gumiabroncsot szeretne, a Michelin Primacy 3 egyértelmű választás számára.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 19"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 20"

Gyártó Michelin
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,194.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.