Michelin SCORCHER 11 140/75 R15 65 H sport/utazó TL hátsó

Raktáron 5 db
hétfőn 7.20. Önnél

28 400 Ft/db Ár beleértve ÁFA

Ezt a terméket legutóbb vásárolta József 6 nappal ezelőtt

A Michelin SCORCHER 11 motorkerékpár gumiabroncsok száraz és nedves úton is nagy tapadást mutatnak. Ez nem csak marketing szlogen, ezt mégpedig az is igazolja, hogy ezek a gumiabroncsok a Harley-Davidson motorkerékpárok gyári abroncsai. A Michelin SCORCHER 11 előnyei: Kiváló tapadás … További információk

Méret 140/75 R15
Kategória Sport/utazó gumiabroncsok motorkerékpár gumiabroncs
Futófelület SCORCHER 11
Gyártó Michelin (Konszern Michelin)

Paraméterek

Cikkszám: 232516

Szélesség 140
Magasság 75
Konstrukció R
Átmérő 15
Terhelési index 65
Sebesség index H (210 km/h)
Megjegyzés hátsó
TL TL
Gumiabroncs típus Motorkerékpár gumiabroncs
Meghatározás Sport/utazó

Leírás és értékelés

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

A Michelin SCORCHER 11 motorkerékpár gumiabroncsok száraz és nedves úton is nagy tapadást mutatnak. Ez nem csak marketing szlogen, ezt mégpedig az is igazolja, hogy ezek a gumiabroncsok a Harley-Davidson motorkerékpárok gyári abroncsai.

A Michelin SCORCHER 11 előnyei:

  • Kiváló tapadás
  • Stabilitás
  • Könnyű kezelhetőség

A Michelin SCORCHER 11 motorkerékpár abroncsok verhetetlenek, különösen száraz körülmények között. A hatékonyan elhelyezett hornyoknak köszönhetően a futófelület mintázat kiváló tapadást és azonnal reagál a kormányzás bármilyen változásaira. Ezenkívül az újonnan létrehozott összetétel nagyszerű kezelést nyújt.

Ez a gumiabroncs ideális az Ön számára, még akkor is, ha gyors, mégis kényelmes utazást keres a járművével. Az innovatív technológiák hatására a gumiabroncs és a talaj nyomása hatékonyan szétoszlik, ezáltal majdnem azonnali gyorsulást eredményez.

A Harley-Davidson gépek tulajdonosai számára, de nem csak számukra, ideális ez a nagyon stabil Michelin SCORCHER 11 motorkerékpár abroncs.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.