Gumiabroncsok Nokian WR A3

WR A3

A skandináv Nokian gyártó csúcsminőségű téli gumiabroncsokat kínál. A kiváló tapadást és téli menettulajdonságokat biztosító Nokián WR A3 téli gumiabroncsokat a 2012/2013-as téli időszakban mutattak be. Külön öröm hogy ez a nagyteljesítményű járműveknek szánt téli gumiabroncs környezetbarát, valamint az ára is elfogadható.

Amíg a minta belső része optimálisan elvezeti a vizet és hókását az érintkezési felületről, a külső rész precíz menetteljesítményt biztosít akár nagy sebességnél is, bármilyen felületen.

A gumiabroncs gyártásánál felhasznált nanotechnológiai eljárások a még jobb menetstabilitás elérésében, kanyarokban vagy váratlan manővereknél segítenek. A tökéletesebb kapaszkodást változó hőmérsékleteknél a hornyok és lamellák mellett az új gumi, repceolaj, kaucsuk és szilícium-dioxid keverék is elősegíti.

Érdekességnek számít a hosszanti hornyok falában megtalálható kerek gödröcskék. Céljuk a gumiabroncs felmelegedésének minimalizálása, amely így biztonságosabb magasabb sebességeknél is.

Ez a téli gumiabroncs nagyon csendes, erre utal a Silent Groove Design technológia is. Az alacsonyabb gördülési ellenállás az alacsonyabb zajszint mellett, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást is eredményez. A szabadalmaztatott elemek, a téli biztonsági mutató és a kopási mutató magától értetődő a Nokian gumiabroncsoknál.

Ha biztonságos téli gumiabroncsokat keres nagyteljesítményű autó számára, akkor a Nokian WR A3 a megfelelő választás!

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Gyártó Nokian
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

97% Elsőosztályú

WR A3 je első osztályú téli gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a WR A3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

8.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.