Gumiabroncsok Nokian WR D3

WR D3

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot WR Snowproof

A Nokian WR D3 téli gumiabroncs a 2011-es év újdonsága, mely 2014-ben a 205/55 R16-os téli gumiabroncsok tesztjén győztes volt. Ez egy olyan gumiabroncs, amelynek ideális kiegyensúlyozott tulajdonságai vannak -  maximális tapadást nyújt havas, nedves és száraz körülmények között. Ezen kívül rendkívül gazdaságos, sok üzemanyagot takarít meg, így nincs szükség hozzátenni, hogy ez egy rendkívül sikeres gumiabroncs a skandináv gyártótól. 

A "V" mintázat kombinálva van a ferde spirális ofszet széleivel melyek remekül vezetik el a latyakot az úttettől, ezáltal védi az utasokat az aquaplanning és a slushplaning ellen.  A Nokian úgy találta, hogy a latyakos hó még veszélyesebb, mint a jég. Így tehát sokkal jobb szintre fejlesztette a víz és a hó elvezetést, melyt a a Slush Power polírozott hornyok biztosítanak. Az abroncs viszonylag sok lamellával rendelkezik, melyek viszont nem mennek a szilárdság és merevség rovására. Nokian WR D3 téli gumiabroncsokkan ellátott gépjárművek nagyszerűen kezelhetők és stabilok. 

A gumiabroncs gyártásánál nanotechnológ meneteket, új anyagokat és innovatív megoldásokat használtak. Ennek köszönhetően ez a gumiabroncs kiváló tapadással és stabilitással van ellátva változó körülmények között is. Ez egy ideális tulajdonság az európai változó teleken.

A Cool Touch Design-ek köszönhetően, ugyanakkor környezetbarát., mivel alacsonyabb a gördülési ellenállása. A gumiabroncsokon megtalálható a téli biztonsági jelző és kopásjelző is, ahogy az a Nokian gumiabroncsoknál ez már megszokott.  A gumiabroncson megtalálható a ** kopásjelző (DSI) és a téli biztonsági jelző (WSI).

Biztonságos téli gumiabroncsok, amelyek nem hagyják cserben semmilyen időben ez a Nokian WR D3!
 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Gyártó Nokian
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

92% Kitűnő

WR D3 je kitűnő téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a WR D3 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

8.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.