Gumiabroncsok Nokian WR G2

WR G2

Napjainkban a tél Közép-Európában nagyon változatos és kiszámíthatatlan. Rendszeres időközönként szélviharok tombolnak az autópályák felett.  A hőmérsékleti ingadozások nagyon gyorsan megváltoztatják a hó állapotát - a fagyott, lehulló réteg hirtelen kásás állagú latyakká válik.  A Nokian Tyyres gumiabroncsjait a sarkkörön túl fejlesztették ki és tesztelték, hogy szélsőséges körülmények között a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.  Bár a téli időjárás változik, a Nokian WR G2 nem okoz csalódást.

Az asszimmetrikus futófelületi profil tökéletesen működik télen. A külső burkolat tökéletes kezelést biztosít, míg a burkolat belső válla a durva profilnak köszönhetően 100% -os kapaszkodást biztosít. A profiloldal elvezeti a havat és véd a csúszás és az aquaplaning ellen. 

A WE G2 környezetbarát is.  Főleg tisztított gyengénesszenciális olajokból készítik, az alacsony gördülési ellenállás megóvja a kopással szemben, ami kevesebb káros anyagot és kisebb terhelést jelent a természetre nézve.

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Gyártó Nokian
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

90% Kiváló

WR G2 je nagyszerű téli gumiabroncs, középkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája C . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a WR G2 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

3.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

8.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.