Gumiabroncsok Pirelli Angel GT

Angel GT

A Pirelli Angel GT sport/túra motorkerékpár gumiabroncs megvásárlása egyet jelenthet - a TOP technológiájú abroncs van motorkerékpárján. A Pirelli hihetetlen nagyságú motorsport múlttal rendelkezik, legyen az akár a Motokrossz vagy a MotoGP. Ezeket a tapasztalatokat rendszeresen átülteti a civil modellekbe is. Mit nyerhet ezekből a technológiai befektetésekből?

  • BIAS belted construction - aramid hevederrel készült speciális kialakítása sikeresen csillapítja a rezgéseket és a deformációkat egy dinamikusabb menet során
  • Cross Ply construction - a gumiabroncs több réteg gumi bevonatú szövetből áll. Ennek köszönhetően mindig biztosítja a szükséges teljesítményt
  • Radiális vázszerkezet - a szabadalmaztatott technológia radiális irányú szerkezetet használ acélszalaggal. Ez megváltoztatja a gumiabroncs leggyakoribb felhasználása szerint az egész abroncs szilárdságát és rugalmasságát.

A 110 évnyi versenyzésnek valahol meg kell mutatkoznia. Számtalan győzelem a versenypályákon és azokon kívül garancia a maximális teljesítményre. A Pirelli Angel GT egyszerűen a teljesítmény és az öröm szimbóluma a sport/túra motorja nyergében.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

A vásárlók átlagos értékelése 100 % 1 Értékelés

Tartós, jól tapad vizes aszfalton is.

  • Az ügyfél újra megvásárolná a terméket
  • Tapadás
  • Tartósság

Csaba értékelte a 120/70 ZR18 59 W, _wednesday, 5. srpna 2020 100%

Kosár 0 Ft

A kosár üres.