Gumiabroncsok Pirelli P ZERO Corsa Asimmetrico 2

P ZERO Corsa Asimmetrico 2

A Pirelli gumiabroncsok a kezdetektől a szupersport kategória számára készültek. Ezen gumiabroncsok nem tűrnek kompromisszumot, a miximális teljesítmény az ismérvük.

A P Zero Corsa System kombinálja az irányított gumiabroncs futófelület mintázatot az első tengelyen az aszimmetrikus futófelület mintával a hátsó tengelyen. Esetlegesen az aszimmetrikus futófelület mintázat használható a jármű mind a négy kerekén.

Az iránytott futófelület feladata az pontosság a kanyarokban és az irányíthatóság javítása. Az aszimmetrikus gumiabroncs hosszirányú barázdái miatt minimálisra csökkenti az aquaplaning veszélyét.

P Zero Corsa System alapja a Pirell Formula-1 világában folytatott tevékenységén alapszik, és "versenyautó" keverékből készül. Ideális közúton és pályán való használatra egyaránt.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Átmérő 21"

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

99% Kiválló

P ZERO Corsa Asimmetrico 2 je kiemelkedő nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a P ZERO Corsa Asimmetrico 2 viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 74 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

9.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.