Gumiabroncsok Pirelli P ZERO Corsa Asimmetrico

P ZERO Corsa Asimmetrico

Ezek a prémium nyári gumiabroncsok, amelyeket 2008 óta értékesítenek, hasonlóak a jól ismert Pirelli P ZERO Corsa System gumikhoz, amelyektől csak az aszimmetrikus futófelületi mintázatban különböznek.

Amiben nem különböznek, az a remek gyorsulás, amelyre fel vannakszerelve. Ez egy sport gumiabroncs, amelyet elsősorban versenyautókhoz fejlesztettek ki, de a közúti utakhoz is homológ.

A Pirelli P ZERO Corsa Asimmetrico nyári gumiabroncsok előnyei:

  • Nagyteljesítményű prémium gumiabroncsok
  • Autóversenyzésre tervezett, közutakra is engedélyezve
  • Maximális tapadás

A gumiabroncs mintázata asszimmetrikus. A három vákony vízelvezető barázdával rendelkezik, amely további két extrémen vékony barázdával van kiegészítve a futófelület külső felén. A dizájnt a rövid hullámos lamellák egészítik ki, amelekből viszont nincs sok. Így a gumiabroncsok ránézésre kitűnő tapadással és szilárdsággal rendelkeznek. Ebben a széles nyom mellett a speciális futófelületi keverék is segít.

A remek tapadás és az erőátvitel mellett ezek a gumiabroncsok biztonságosak is, száraz és nedves útfelületen is biztosan és előreláthatóan viselkednek. A gumiabroncsok az alacsony zajszinttel is megörvendeztetik tulajdonosaikat.

Nem csoda, hogy ezt a gumiabroncsot választották alapfelszereltségként a világ legjobb szupersportautó gyártói is, mint a Ferrari, a Porsche vagy a Lamborghini. A választásnál válassza az adott márkához tartozó kóddal ellátott gumiabroncsot, és vigyázzon – speciális bal és jobb oldali gumiabroncsokat árulnak.

Amennyiben szeretne egy kiváló verseny gumiabroncsot, amely a homológ a közutakra, válassza a Pirelli P Zero Corsa Asymmetricót!

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

98% Kiválló

P ZERO Corsa Asimmetrico je kiemelkedő nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a P ZERO Corsa Asimmetrico viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 73 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

3.3

Gyártó

9.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.