Gumiabroncsok Pirelli P ZERO Corsa Direzionale

P ZERO Corsa Direzionale

A Pirelli gumiabroncsok a kezdetektől fogva úgy vannak gyártva, mint eredeti tartozékok a supersportok számára. A gumiabroncs semmi féle kompromisszumot nem ajánl, a maximális teljesítményre öszpontosít.

A P Zero Corsa System kombinálja a kötött forgásirányú futófelületi mintázatot az első tengelyen az asszimmetrikus futófelületi mintázattal a hátsó tengelyen, esetenként lehet asszimmetrikus mintázatot használni minde a négy keréken is.

A kötött forgásirányú mintázat feladata a kanyarokban való jobb irányíthatóság. Az asszimmetrikus gumiabroncs hosszanti hornyainak köszönhetően minimálisra csökkenti az aquaplaning veszélyét.

A P Zero Corsa System a Pirelli Forma -ben való tevékenységéből indul ki, és „verseny“ keverékből készülnek. Ideális közúton vagy a pályán való használatra.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

98% Kiválló

P ZERO Corsa Direzionale je kiemelkedő nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája A . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így közepes szinten lesz. Ugyanakkor a P ZERO Corsa Direzionale viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

9.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.