Gumiabroncsok Pirelli P ZERO Rosso

P ZERO Rosso

A hagyományos olasz Pirelli gyártó P Zero Rosso gumiabroncsai rendkívüli teljesítményre képesek. Sport és nagy teljesítményű autókhoz alkalmasak, amelyek elektronikus vezérlésű irányítással rendelkeznek. Kompromisszumoknak nincsen hely, hiszen a Pirelli már évek óta résztvesz a legmodernebb motorsport sorozatokban, mint például a Formula 1 vagy a rally.

A vizuálisan vonzó Pirelli P ZERO Ross abroncsok kiemelkedő vezetési jellemzőkkel az egyik legkeresetebb termékké teszi. A Pirelli P ZERO Rosso tökéletes tapadást nyújt száraz és nedves útfelületeken is. Rendkívül érzékeny a reagálásokra, a stabilitást pedig minden igényes söfőr értékelni fogja, aki a sportkocsiával biztonságosan és kényelmesen is szeretne vezetni.

A Pirelli P ZERO Rosso két különböző futófelület mintázattal rendelkezik, hogy a legjobb sportteljesítményt nyújtsa. Néhány nagy teljesítményű autókat gyártó cég választása is erre az abroncsra esett, ez is bizonyítja, hogy kétségteleül a legjobb gumiabroncsok közé tartozik. A mégjobb eredmények elérése érdekében az autókon kombinálhatók a Pirelli P Zero Rosso - Direzionalena első tengelyre szánt abroncsok és a Pirelli P Zero Rosso - Asimmetrico hátsó tengelyre szánt abroncsok.

Ha Ön egy sportautó tulajdonosa. és a legjobbat szeretné neki és saját magának, akkor mindenképpen válassza a Pirelli gumiabroncsokat.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,208.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.