Gumiabroncsok Pirelli P4 Cinturato

P4 Cinturato

A Pirelli P4 Cinturato nyári gumiabroncsai egyszerűen komfortosak, hatékonyak, környezetbarátak és mindenekelőtt biztonságosak. Egy csúcskategóriás gumiabroncsról van szó, amely megfelelő olyan igényes sofőrök számára, akik szeretnek gyorsan  és mindenekelőtt biztonságosan utazni.

A Pirelli, a minőség márkajelzése, úgy alkotta meg ezt a gumiabroncsot, hogy ne terhelje a környezetet, üzemanyagot spóroljon és biztosítsa a komfortot vezetés közben. Az egész koncepció az úgynevezett „zöld forradalom” nevet viseli, amely a Cinturato sorozathoz tartozó gumiabroncsokat kiváló társsá teszi az utakon, amelyekre bármilyen körülmények közt számíthat.

A Pirelli P4 Cinturato nyári gumiabroncs kiváló tapadást és viselkedést biztosít száraz és nedves utakon. Csökkenti az aquaplaning kockázatát, komfortos és érzékeny az irányításra. Minimálisan zajos, és ezen kívül esztétikus és modern futófelülettel rendelkezik. A nagy kapaszkodás és a teljesítmény lehetővé teszi, hogy több kilométert utazhasson, mint a konkurencia abroncsaival. Az optimális teljesítmény megakadályozza a korai kopást, ami növeli az élettartamot és a jármű stabilitását és biztonságát még extrém kanyarokban is.

Pirelli P4 Cinturato a Csehországban népszerű kis és kompakt járművekhez alkalmas. Ha olyan gumiabroncsot keres, amely megbízható társa lesz számos kilométeren át, próbálja ki a megbízható Pirelli márkát, biztosan nem fog csalódni.

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

83% Optimális

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

3.3

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

9.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.